keskiviikko 8. helmikuuta 2012

21 päivää valittamatta

Kaiken maailman maailmanparannusideoihin se miekin hurahdan, mutta nyt on teemana valittamattomuus. Idea lähti siitä, että näin jonkun linkittäneen Facebook-seinälleen artikkelin Älä valita - pystytkö elämään päivääkään valittamatta. Samantien otsikon nähdessäni tunsin piston jossain syvällä sisimmässäni. Mie kyllä valitan ja silloin kun valitan niin oikein täydeltä laidalta. Kerkeän oikein ensin harmistua ja valittaa ennen kuin jonkun asian saan tehdyksi. Tuhlaan näin energiaa aivan turhaan, kun oikeastaan pitäisi alkaa miettimään jo seuraavaa siirtoa ja ottaa aika hyödykseen.

Haastan siis itseni ja myös teistä lukijoista halukkaat ja innostuneet, olemaan huomisesta lähtien loppu helmikuu valittamatta. Voi jopa sattuneesta, ehkä onnistuneesta syystä olla mukavamman oloinen ystävänpäivän tienookin, jos valittelut jäävät pois kelkasta. Olen myös kiinnostunut näkemään, puhkeaako oma kuplani jossain vaiheessa vai pitääkö palata kuntonyrkkeilyn pariin agren kurissa pitämiseksi!

Valituksen sijaan voisi viljellä vähän tuota kiitollisuutta, jota on tullut osoitettua viime aikoina vähemmän vaikka syytä olisi ollut kehua kanssa eläviä ihmisiä paljon enemmän.


6 kommenttia:

 1. Ömnönnöö mie en ainakaan ala tähän!

  VastaaPoista
 2. Pitääkö saada marmattaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää minun kyllä saada marmattaa...en muuten kestä tuolla koulussa :D

   Poista
  2. Ah, no se on kyllä tosi ! :)

   Poista
 3. voisiko haasteeseen tarttumiseen olla syynä se, että kuvassa on mopsi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani vai muiden? :D Tein kuvan tätä varten, kun mopsi oli niin suloinen. Ajattelin, että jos maailmansyleilypostaus menee liian pitkälle niin suloinen mopsi pelastaa loput :)

   Poista