maanantai 20. helmikuuta 2012

Muotinäytös ja lauantai-illan asu


Lauantaipäivä kului Pekankadulla sijaitsevan Arctic Snow Roomin hommia hoidellessa sekä illalla esitetyssä muotinäytöksessä. Muotinäytös järjestettiin ulkona parkkihallin yläkerrassa. Pisti oikein kylmät väreet selkäpiitä pitkin, kun katsoi omissa lämpimissä toppavaatteissa mallien lavalla poseeraamista. parhaillaan sekä kädet, että jalat paljaana. 



Osa vaatteista oli lämpimän ja miellyttävän näköisiä. Kuitenkin kuten muotinäytöksissä useimmiten käy, yksikään vaatekokonaisuuksista ei aiheuttanut sellaista "tuollainen on pakko saada"-reaktiota. Ihan mukavannäköisiä ja innovatiivia vaatteita kuitenkin.



Lauantai-iltana piti suoria vielä keikkakuvaushommiin ja kävin kotona pikaisesti suihkussa sekä vaihtamassa vaatteet. Yritin näytellä kameralle maailman luokan megamallia, mutta kuten ylläolevasta kuvasta näkyy niin huonostihan se meni! Niin halvoissa rytkyissä taas liikenteessä, ettei catwalkille huolittaisi. Skottiruutuinen hame kirpputorilta 3e, alla oleva röyhelöhame second hand en muista monta euroa, paita h&m 9,95e ja euron neule. 


Varmaan olen maksanut päässä olevasta hiusväristäkin enemmän kuin päällä olleista vaatteista. Niin se joskus menee. Enkä mielestäni näyttänyt kuitenkaan hirvittävän ryysyiseltä. Päin vastoin, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, olo oli suhteellisen ok.


Lauantaiaamun tunnelmia yllä. Siitä johtuen sunnuntaina laitoin puhelimen äänettömälle kauas minusta, makasin hiljaa ja tuijottelin vain. Illalla tein vähän koulutehtäviä ja laitoin liian myöhään nukkumaan. Uusi viikko on aina ikävä aloittaa vähän väsyneenä. Varsinkin kun tietää, että se tulee imemään kaikki loputkin mehut.

2 kommenttia:

  1. Hauskannäkösiä valaistuksia ja vaatteita noilla malleilla! Ja tuo vika kuva on tosi nätti susta. :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muotinäytöksessä oli kaikki kyllä kohdallaan! Harmi että vain murto-osa kuvista onnistui digipokkarilla säheltäessä. Tuo muotinäytöksen ulkona pitäminen lisäsi vähän jännitystä. Voi kiitoksia :)

      Poista