torstai 16. helmikuuta 2012

New shoes

Eteisessä sisääntulijaa tervehtivät uudet kengät, jotka bongasin goottikirppis ryhmän kautta muutama viikko sitten. Popottimet ovat näyttävät, mutta auttamattomasti kesäkengiksi tarkoitetut. Saavat siis odotella lauhempia ja "vähälumisempia" ilmoja ennen ensimmäistä ulkoutumistaan.


Pohjan kaarevuuden vuoksi saan varmaan myös opetella kävelemään kuukengillä uudelleen. Askellus sisätiloissa ainakin tuntuu aika.. rullaavalta, näin nätisti sanottuna. Jalkaterän alla oleva pohjaosuus kaareutuu aikalailla ylöspäin ja omissa kaikissa monottimissani on hyvin suorat platformien pohjat. Vaatii kävelyharjoittelua ennen ihmistenilmoilla koikkarointia. Joo, olen just näin leidi, että jos on pari senttiä enemmän matskua kengän pohjassa niin vaatii vähän töitä ;)
Mutta on ne vain komiat. Kevättä ja kesää kovasti odotellessa, saisivat nuo hamekelitkin tulla jo hollille. Joku nimittäin on tilannut Rovaniemelle ainakin liikaa lunta. Pitkän pimeän syksyn jälkeen pihalla on metritolkulla lunta, jota me kaikki ruinasimme monta viikkoa satavaksi. No nyt sitä sitten on ja koska ihminen ei ole koskaan tyytyväinen, niin jo saisi riittää. Talvella on liian kylmä ja kesällä liian kuuma, nih! 

Ps. Onpas kutkuttavaa, parin päivän sisällä 40 lukijan raja on rikkoutunut ja sehän haiskahtaa ihan arvonnalta. Oikein lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille. Onko teillä lukijoilla joitain ehdotuksia siitä, mitä arvontalahjaksi olisi mukava saada?

1 kommentti: