perjantai 10. helmikuuta 2012

Mikä minua inspiroi?

Ajattelin kerätä kaksi pientä kuvakollaasia siitä, millaisista asioista, koruista, vaatteista ym. inspiroidun. Tämä postaus ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita sitä, että päälläni nähtäisiin kyseessä olevia tai niiden tyylisiä vaatteita tai tavaroita hirvittävän usein. Olen aika usein mukavuudenhaluinen ja tapoihini kangistunut. Haluaisin aina eksyä paikalle steampunkahtavissa assessoreissa tai neonvihreissä härpätyksissä, mutta en mielestäni osaa aina kantaa itseäni yhtä ylväästi kuin asusteet sitä vaatisivat.


Sen lisäksi, että löytää sopivat ja upeat vaatekokonaisuudet, täytyy ne mielestäni kantaa niille asiaan kuuluvasti. Ylväästi sekä tietoisena itsestään. Ja jos aamulla kroppa sanoo että prinsessan sijasta peilistä katsoo sammakko, ei tunnu siltä että voisi parhaimpiinsa pynttäytyä. Mikään ei ole surullisemman näköistä kuin ihminen, joka ei näytä tuntevan itseään sinut vaatteidensa kanssa. Tottakai pukeudun silloin tällöin paremmin tuntiessani itsenikin hieman paremmaksi. Ja illanviettoihin jaksaa panostaa ulkonäköönsä, sillä tietää että on aikaa vaihtaa asukokonaisuuksia, turhautua meikkien kanssa eikä useinkaan tarvitse kävellä pitkiä matkoja perille.


Hyvin yksinkertainenkin asukokonaisuus voi herätä aivan uudella tavalla eloon pienen twistin ansiosta. Inspiroidun paljon hopeisistä ja yksinkertaisen monimutkaisista koruista sekä tavallisuuden keskeltä loistavista asusteista, jotka hivelevät mielikuvituksen rajoja. En hirveästi pidä pitsistä ja röyhelöistä, mutta olen sitä mieltä että osa ihmisistä osaa pukea niitä päälleen, näyttää niissä kauniilta ja kantaa vaatteensa ylpeydellä.

Nyt on alkuvuoden joko pitänyt niin kiirettä tai olen ollut kipeänä kotona, ettei kovasti ole tullut laittauduttua. On ollut tärkeämpää selvitä lämpimissään perille -30 asteen pakkasella, kuin muistaa että laittoiko aamulla ripsiväriä vai ei. Päässä on pyörinyt kandia, dokumenttia, ääniteosta, kouluhommia sekä töitä. Niiden saralla painitaan vielä jonkun aikaa, mutta eiköhän kevät kuori esille tästäkin tyvärestä aina välillä jotain repäisevämpää kuin ainoastaan bändi t-paidan ja farkut.

2 kommenttia:

  1. oi nuo biohazard-ranneasiat on niiiiiiin sun näköset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Miulla on tuon tyyliset mustaa fleeceä olevat irtohihat joissa on neonvihreät tikkaukset, mutta biohazarditkin olisivat mukavat n_n

      Poista