maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuodenvaihde 2011-2012

Saatiinhan se uusi vuosikin lopulta käyntiin. Juhlimme jo toista vuotta samassa osoitteessa vuoden vaihtumista ja hauskaa sekä ihmisiä riitti. Kiitos railakkaista juhlista!Keskityin koko illan enemmänkin juhlimiseen kuin kuvaamiseen, joten vain muutama kuva oli pokkarin syövereissä onnistuneena. Kiirehdimme osalla porukasta 23.48 juhlapaikalta seuraamaan ilotulituksia ostoskeskuksen parkkitasanteen katolle, josta sitten näimme isoimmat paukut. Muutama kerrostalo jäi sopivasti eteen, etteivät pienimmät kaupungin ampumat raketit näkyneet aivan meille asti. Onneksi oli kuitenkin tähtisädetikkuja.
Käväisimme nauttimassa Grandessa porukalla yhdet ja suuntasimme sieltä takaisin juhlapaikkaan. Viiden aikaan aamulla kävelimme miehekkeen kanssa kotiin päin ja ihmettelimme ajan kulumista. Niin se vaan vierähtelee joka vuosi edellistään nopeammin, jostain kumman syystä.

Ainut uuden vuoden lupaus, jonka mielessäni tein, koski tulevaisuutta. Lupasin itselleni tekeväni enemmän töitä sen eteen, että unelmani toteutuisivat. Aiemmin kun olen vähän ihmetellyt vierestä, että mitenkäs se minun elämäni oikein meneekään. Tottakai tämän syvällisen päätöksen lisäksi, on myös aika kujottaa tammikuu, jotta kehoon kertyneistä jouluekstroista päästäisiin eroon. Kroppa huutaa hedelmiä ja terveellistä ruokavaliota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti