sunnuntai 29. tammikuuta 2012


Viime viikon lauantaina olimme ystäväni M:n kanssa vallan hurjia. Kutsuin leidin meille saunomaan, katsoimme Putouksen sekä pelasimme Yatzya sekä Neljän suoraa koko villin illan. Oli mukava viettää yksi viikonloppu ihan vähän rauhallisemmin. 


Kyseisen viikonlopun sekä kuluneen viikon hurjuudesta johtuen en ole hirveästi blogia päivitellyt kuulumisten osalta, sillä sen erikoisempia ei ole tapahtunut. Olen rampannut koulussa, käsitellyt kuvia sekä kutonut villasukkia. Tuntuu, että joulunjälkeiset ovat alkaneet hieman pudota kropasta, sillä kävellen nykyiselle yliopiston evakkorakennukselle on kotoa 5km matkaa. Mukavasti aamulla herää kun kipaisee -17 asteen pakkasessa luennolle.


Aya on käynyt parina iltana kaffella ja lainaamassa ompelukonetta. Viimeksi torstaina käydessään hän toi tällaisen ihanan leivosmaistiaisen tullessaan. Lohduttomana loppasuuna nautin suuresti kyllä makeasta yllätyksestä.

Perjantaina kipaisin ystäväni A:n synttäreitä viettämään yllä olevan näköisenä. Mies totesi ennen lähtöä, ettei tarvitse ensi halloweeniksi pukeutua, kun näytän valmiiksi jo Millenium trilogian Lisbeth Salanderilta. Kyseinen asuvalinta -14 asteen pakkaselle ilmeisesti kostautui. En laittanut pipoa päähäni ja nyt on kurkku kyllä aika kipeä. Ilmeisesti flunssa hiipimässä päälle.


Lauantaina oli Ale Ry:n ja Kirjaston järjestämä Kirjastometalli II Wiljamilla. Kävin matkalla porukoille moikkaamassa Kreivitärtä ja Kasmirrockeria sekä kuvaamassa Syöverin keikan.


Arctic Live Entertainmentin promotytöt edustavat. Jostain syystä kaikki ohittelivat ihan iloisesti pöytää. Liekö olisi olleet liian roisit jutut, jotka karkottivat alaikäiset lähettyviltä :D Loppu lauantai-ilta kului porukoilla, sillä tätini ja hänen perheensä olivat käymässä Rovaniemellä.

2 kommenttia:

  1. Gootti, kotirouva ja Villelläkin kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et olisi paljastanut, olisi Ville mennyt ihan kepeästi promotytöstä! Pidempi tukka kuin kummallakaan teistä :D

      Poista