tiistai 31. tammikuuta 2012

Kyselyn tulkintaa ja flunssailua

Flunssainen päivä kotona on aivan sopiva hetki perehtyä eilen sulkeutuneeseen kyselyyn blogin sisällöstä. Vastauksia tuli yhteensä kaksikymmentä ja aion antaa niiden vaikuttaa blogin sisältöön. Täsmennyksiä saa heitellä kommenttiboksiin, jos on sellainen olo ettei pelkästään kategoria "liikunta/paino" tai "hiukset" sellaisenaan kuvaa sitä, mitä blogilta odotat.

Kategoria Runot oli ainut, johon ei eksynyt yhtään ääntä. Jätämme siis runoilut rakkausrunot.fi:n puolelle ja puhumme täällä vain asiaa. Ei kuitenkaan niin asiaa, että menisimme Työ -osion puolelle, sillä se tuli perässä huikealla kahdella äänellä. Plääh, kuka haluaa lukea ihmisten normaalista elämästä, kun on "glamouria" tiedossa. Ei ole mediaseksikästä olla henkilökohtainen avustaja, valokuvaaja ja lävistäjä.

Tiukkaa yläsijaa kannattavuudessa johtivat Tyyli, Bodymodification, Shopping, Make up - Fake up, ja Party -osiot. Tasaisesti perässä tulivat Hiukset, Liikunta/Paino, Ompeleminen, Valokuvaus/Valokuvat ja Reseptit/Ruoka. Voimme tehdä tuloksista siis lyhyen yhteenvedon, jätämme runot ja työt vähemmällä ja keskitymme tyyliin liittyviin asioihin. Siitäkin huolimatta, että aina naureskelen minulla olevan elämäntyyli, muttei tyyliä! :D


Tällä hetkellä ainakaan. Tästä on glamour ja tyyli kuulkaas kaukana. En ole koskaan eläissäni toivonut hengailevani kotona aikuisten kokopotkupuvussa (vrt. ns. one piece), mutta näin flunssaisena kaipaisi pieruhaalaria joka päällä voisi sohvalla maata pää tukkoisena. Ehkä nyt joku suuri kiho lukee tekstini ja lähettää minulle postissa One piecen, jotta voin kehuskella sitä täällä teksteissäni. Mielellään vielä se keltainen hawaiji-kuvioinen, NOT! Tämäkö on sitä epäsuoraa v-tuilua flunssassa? Kehun edellisen sijaan Kasmirrockerilta saatua hupparia, joka päällä pyörin usein kotona kun paleltaa. That is it ja se ei maksanut mitään, ei edes itsekunnioitustani saatika ison kihon postikuluja. 

Lukemieni blogien bloggaajien saamat lahjat tunkevat korvista ja suusta ja yäärgh. Jos joku maksaisi palkkaa, siis ihan oikeaa rahaa oikean työn tekemisestä niin ymmärtäisin vielä sen. Voimme siis todeta, että tässä blogissa kehutaan vain kun on tarvetta ja aihetta sekä sanotaan myös rumasti jos niin täytyy tehdä. Sillä tämän asunnon postiluukku kolahtelee vain kun itse päätän jotain hankkia.


Onneksi aika kuluu muutenkin kuin ylläolevia asioita miettien kipeänä. Tuntuu, että mitään ei oikein jaksaisi tehdä, niin kädet ainakin käyvät. Tein viime viikon aikana harmaa-violetit villasukat ja aloitin eilen illalla uudet (alla olevat) villasukat. Posti toi myös askartelupaketin, joka sisältää kaikkea jännää, mutta palaamme siihen joskus myöhemmin kun on voimia keskittyä ja askarrella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti