sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Intialainen ravintola

Kävimme lauantaina Rovaniemen uudessa intialaisessa ravintolassa syömässä mammani synttäreiden kunniaksi. Jostain syystä en ole aikaisemmin syönyt intialaista ruokaa, joten mielenkiinto ravintolareissua kohtaan oli entistä mielekkäämpi.


Söin Chicken Kormaa, joka on kanaa miedossa kerma-cashewkastikkeessa. Minulle oli etukäteen sanottu, että intialainen ruoka on todella mausteista ja että kannattaa aloittaa varovasti. Oma ruokani ei kuitenkaan ollut tulista ja sain selätettyä koko kulhollisen kastiketta sekä riisiä sen kanssa.Kastike tarjoiltiin yllä olevassa kuvassa näkyvässä erillisessä astiassa ja riisiä oli iso kulho pöydällistä kohti. Viiden hengen seurueemme sai vielä toisenkin kulhollisen riisiä taltutettua, sillä sitä tuotiin kulhon tyhjennettyä lisää.


Tiukka ruokavalio sai hetkeksi lipsahtaa, kun huomasimme friteeratut banaanit sekä vaniljajäätelön jälkiruokalistassa. Jälkiruoka oli edullinen ja sopivan pieni tuhdin ruoka-annoksen jälkeiseksi.


Jos jotain ruokaan liittymättömiä huomioita ravintolasta kannattaisi tehdä, niin se on pieni. Jos olet menossa suosittuna päivänä syömään, kannattaa varata pöytä aikaisemmin. Toisekseen, ravintolassa ei anniskella alkoholia. Itseäni se ei haittaa, sillä mielelläni keskityn enemmän ruokailuun kuin juomiseen, mutta asiasta on hyvä olla tietoinen jos pöytäseurueessa on joku, joka tykkää nauttia olutta ruuan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti