maanantai 7. marraskuuta 2011

Tyvärten ilta

Mies lähti keikalle etelään ja mie laitoin heti elämän risaiseksi. Toisin sanottuna kutsuin tytöt kylään lauantai-illan kunniaksi. Oli todella mukava ilta, paljon naurua ja päätöntä juttua. Siitä oli taas naiseus sekä hienostuneisuus kaukana, kun tämä akkalauma kokoontui! Pelkäsin jo aamulla, että postilaatikosta olisi tipahtanut naurusta kertova huomautus.

M, Kreivitär, Kasmirrocker ja Aya istuskelevat nauttimassa toistensa seurasta. L saapui vähän myöhemmin paikalle päästyään töistä.


Olen jostain syystä hirveän innokas tarjoilemaan kaikkia herkkuja illanistujaisissa ja otimme vielä nyyttärimeiningit mukaan. Olipa ainakin syötävää, ei tainnut mikään loppua kesken! Salaattia, pähkinöitä, juustoja, sipsejä, piparkakkuja, karkkia, pikkusuolaisia.. Kuten arvelinkin, ähky hiipi illan myötä paikalle.
Ruukkusalaattia, miniluumutomaattia, omenaa, paprikaa, pähkinöitä ja kurkkua.


Pitää kehaista ylläolevaa Rainbown valko-sinihomejuustoa. Yhdistelmä kuulostaa aivan hirveän omituiselta, mutta on aivan jumalaista. Alustalta löytyy myös valkohomejuustoa, Mustapekkaa sekä aurinkokuivattutomaatti levitettä.


Aliasta päädyimme pelaamaan, kun saimme kuusi henkeä koolle ja tasaparit. Ilme on sellainen, että törmäsin sanaan jota en itse ymmärrä.


Ja Kasmirrocker katsoo että mitä hittoa se ämmä huitoo.


Ja yritän huitoa lisää.


Voitokas (huom. ei häviötä kestävä ;D) aliaspari Aya&Kreivitär selittävät sanaa toisilleen "selitysasennossa". Tiukka tuijotus ja kymmenen sanan kierrokset takasivat tytöille voiton kisassa.


Aya joutui lähtemään iltatöihin ja Kasmirrocker kotiin ennen puoltayötä. Pistimme tämän jälkeen vielä L:n, M:n ja Kreivittären kanssa Trivial pursuitiksi. Joka omalta osaltani meni vielä huonommin kuin Alias. Voin sanoa olevani todella huono yleisessä nippelitiedossa. Kreivitär vei kiistattoman voiton.

2 kommenttia:

  1. Violettin pääni ainakin erottaa...

    VastaaPoista
  2. Me muut ollaan niin au-naturel tavallisten hiuksiemme kanssa. Hyvältä näyttää tuo violetti kyllä! Pirtsakka.

    VastaaPoista