lauantai 12. marraskuuta 2011

The red carpet costume


Löysin kirpputorilta Link:in paidan, jossa on koristeena iso pitsinen sydän edessä. Paita sopi kuin valettu ja olen todella tyytyväinen että ostin sen (kokeilematta). Yleensä Link:in vaatteisiin ei pety, niin kehtasi ottaa pienen riskin.


Yhdistin paitaan mustat Linkin pillifarkut :'D sekä ristikaulakorun. Kampasin letin vasemmalle puolelle ja panostin hieman meikkiin. Ainut asia johon en panostanut oli kuvien ottamiseen, sillä alkoi olla jo vähän kiire.


Paidan päälle vielä Link:in pitkähihainen vetoketjupaita. (Tämä on se paita, johon meinaan askarrella steampunk rattaita selkään.) Kokonaisuuteen oli piste iin päälle, kun säärystimiä kaapista etsiessäni löysinkin Destroy:in kengät. Lahkeet popoihin ja keikkoja kuuntelemaan ja kuvaamaan Grandeen.


Tällaiset kaunokaiset olen ostanut useampi vuosi sitten huuto.netistä ja aika vähällä käytöllä ovat olleet. Kävellessäni ydinkeskustaan muistin että miksi.. Seisomisessa ei mitään vikaa, mutta käveleminen tuntuu todella pahalta. Jalalla on juuri ehkä puoli kokoa liikaa tilaa tuolla kengissä. Pohjallisista voisi olla apua. Oli myös ihan pikkuisen hankalampi kyykkiä kuvatessa.


Ah, mutta muistin taas miksi fiinimmät kengät jalassa on parempi olo. Mutta oli se vain ihana tulla yöllä kotiin ja ottaa kengät pois. Tuntui että kaikki muu paitsi varpaat laskeutuivat lattiasta läpi. En tiedä johtuuko tämä vai omasta vähäisestä korkokenkien käytöstä vai käykö niin muillekin?

Tänään on luvassa Arktista vimmaa sekä siellä esitettäviä lyhytelokuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti