perjantai 11. marraskuuta 2011

Messed up monster

Arkipäivät lopuillaan, mihinhän se viikko taas katosi.


Kävin alkuviikosta kynsilakkaostoksilla, sillä kuulin hurjan kynsilakkavinkin. Olen ostanut aiemmin Dependin lakkoja hintaan 3e/kpl. Nyt sitten sain 3,6e/2kpl:tta, päätin heti santsata neljään. Oikealla oleva sininen on eniten käytetyin, joten sitä tarvitsee aina. Oranssi, vaaleanpunainen ja tumma vaaleanpunainen olivat sellaisia värejä jotka eivät vielä Depend-kokoelmaani kuulu. Odotan innolla vaaleanpunaisen sekä oranssin yhdistämistä mustaan cracked-lakkaan.


Ja uusi lehtitilaukseni kolahti vihdoin ja viimein postiluukusta. Tilaan KG-lehden lisäksi myös Fit-lehteä sekä saan kotiin kannettuna viime jouluna joululahjaksi saamaani Historia-lehteä vielä ensi kuun. En ole oikein inspiroitunut ikinä naistenlehdistä. Nauratti kun KG-lehden mukana tuli jotain Sami Garamin kokkausvinkkejä. En ole uskaltanut vielä avata tuota kaupanpäällistä, kun uskon että se menee Strömssö asteelle. Inhoan kun luvataan sellaista "helppoa ja näppärää" ja oikeasti luvassa on keittiöhelvetti.

Äiti toi Turkista tuliaisia! Käytännön ihmisenä pyysin sukkia ja niitä myös sain! Sekä myös verkkosukkahousut, teetä ja jääkaappimagneetteja jotka estävät pahojen henkien saapumista asuntoon.


"Kuiskaa rakkausruno
kyllä helvetti
luontonsa paljastaa"


Tulostelin tuossa yhtenä aamuna rattaiden kuvia sekä avaimen. Ostin nimittäin samana päivänä kynsilakkojen kanssa mustan perushupparin. Meni hermot kun Restylella ei ollut M- tai L-kokoisena sellaisia hienoja steampunk ratashuppareita. Päätin olla nokkela ja maalaan paitaan itse. Tästä varmaan kirjoittelen DIY neuvot ylös kun pääsen itse paitaan käsiksi.

Saattoi kyllä olla että tilasin Restylelta muuta vaatetta.. 
Pakettia odotellessa!


H&M:n halpis cracked-lakka näyttää toimivan aivan hyvin. Harmi etteivät kynnet pysy pidempään hyvännäköisenä, ei meinaa keretä korjailla huononnäköisiä kynsiä. Onpa kyllä hajanainen olo. Tulin, näin ja kirjoitin ihan mitä sattuu. Parempi olisi tehdä täsmäiskupostauksia yhdestä ainoasta aiheesta, mutta kiireen sattuessa siihen ei oikein ole aikaa.

© Anniina Nissinen 2011

A testaili valoja studiossa ja satuin olemaan paikalla. Varattiin jopa aikaa ensi viikolla niiden tatuointien kuvaamiseen. On hankala sovittaa kahden kiireisen ihmisen aikatauluja yhteen.

© Anniina Nissinen 2011

© Anniina Nissinen 2011

Tässä oli kyllä vain parhaimmistoa. Ne kuvat joissa kaksoisleuka lepattaa, naama näyttää laatikolta ja hampaat näkyvät kuin irvistyshymyilee, eivät edusta ehkä niin nätisti. Kuvittelen itseni mielummin näin ja liputan hieman itsetuntolippua, kun muistelen itseäni irvihampaisena laatikkohirviönä! :D Itsetunnolle käy syksyisin aina jotain, en tiedä mistä se johtuu. Tekee mieli verhoutua jumalattoman kokoisiin huppareihin ja venähtää sängynpohjalle ettei kukaan näe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti