sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Häät + wiljamigaala = flunssa

Oli kyllä normaalista poikkeava perjantai. Vietin ensin aamupäivän pimiössä vedostaen valokuvia, sitten iltapäivän häissä ja illan Lapin ylioppilasteatterin Wiljamigaalassa. Lopulta pyörähdin sohvalle 22.00 jälkeen ja aloin mittailemaan alati nousevaa kuumettani.

Pimiöstä tulin taas köyhempänä ja tyhjempänä ulos. Flunssassa ei pitäisi ilmeisesti alkaa yhtää millekään. Olin kuvannut kokonaisen 36 kuvan filmirullan tyhjää. On aina mukava huomata heittäneensä rahaa olan yli sekä tuhlanneensa aikaa. Sain kuitenkin muutamat kuvat tehtyä ja pysyin jotenkin järjissäni.


Kummitätini meni naimisiin iltapäivällä, joten kävin maistraattivihkimisessä sekä syömässä hienosti hääseurueen kanssa. Upeat puitteet Valdemari-nimisessä ravintolassa, jossa vietimme aikaa.


Kotona pikalaittautuminen ja siitä ylioppilasteatterille seuraamaan Wiljamigaalaa, jossa palkittiin kuluneen vuoden parhaita. Harmi ettei minulla ole kuvaa asustani, se oli niin nätti. Olin sen verran väsynyt tullessani kotiin että vaihdoin vain yöpuulle ja sohvalle elpaamaan samantien. Minulla oli päälläni musta pitkä hame, musta linkin paita, satiinikorsetti sekä musta neule.

Pääsin tosiaan kotiin ja olo oli hieman tukkoinen. Ibumaxista ja finrexinistä huolimatta kuume alkoi nousta ja veti huippunsa 38 astetta juuri ennen nukkumaanmenoani. Poksuttelin unta kaaleen 12h putkeen, mikä on minulle aika epätavallista. Lauantai meni lepäillessä ja nyt sunnuntaina ajattelin myös vielä lepäillä ettei tule mitään jälkiseuraamuksia.

Missasin valitettavasti eilen illalla Grandessa olleen Profane Omenin keikan, mutta onneksi ei ollut mitään sen vakavampaa tekemistä luvassa. Pieni määrä pakkolepoa ei ole ollenkaan pahaksi. Harmi että tehtävät asiat vain kerääntyvät sohvan pohjalla maatessa, mutta sille en nyt voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti