lauantai 5. marraskuuta 2011

Evakkopiknik

Äksöni-päivän jälkeen oli hyvä huomata, että oli vielä vähän virtaa jäljellä. A soitti ja houkutteli lähtemään yliopiston F-siiven evakkopiknikille hyvästelemään rakennusta. Tiedekuntamme muuttaa evakkoon noin 1,5 vuodeksi, sillä vuonna 2004(kö se oli?) rakennettu rakennuksemme muovimatto päästää myrkkukaasuja ilmaan ja kaikki lattiat joilla muovimattoa on, täytyy uusia. Jee!


No niin, kuitenkin, kävelimme yliopistolle A&K:n kanssa ja istuskelimme porukalla F-talon agoralla vilteillä syömässä sekä lätisemässä. Tytöt olivat leiponeet aivan täydellisiä muffinsseja!


Oli mukavaa ja olin tyytyväinen, että sain revittyä itseni kotoa liikenteeseen.


Kahdeksan jälkeen valomerkki, tavaroiden pakkaaminen ja A:n kanssa kävelemään takaisin keskustaan. Tulin kotiin ja katsoin Kuorosotaa jonkin aikaa. Mieheke pääsi bänditreeneistä ja sai houkuteltua vielä mukanaan Grandessa piipahtamaan. Pakko taas sanoa, että onneksi jaksoin liikahtaa. Sosiaalisen kanssakäymisen ylläpitäminen näyttää parantavan mielialaa aikalailla. Sitä siis enemmän näin pimenevän syksyn kunniaksi!


Kreivittären mörkö toi tullessaan EMP:n kuvaston, jota olen päivän ajan vilkuillut sivusilmällä aukaisematta sitä kuitenkaan. Pelkään, että menee ihan hussutteluksi jos pääsen selailemaan katalogia. Bändipaitoja pitäisi kyllä hankkia. Nuo tylsyyden ilmentymät, joihin itseni verhoan lähes joka päivä, ovat käymässä hieman huonoon happeen. Kulahtaneita, reikäisiä paitoja pitäisi korvata uusilla.


Kappas, Luke-Luuranko muistuttelee jalkojensa juuressa, että pitäisi skarpata. Laskin, että perjantain liikunnaksi sopi ihan hyvin kaksi kertaa yliopistolle kävely, josta kertyi kärsittävää yhteensä 12km. Keskiviikkoisen bodypumpin jälkeen reiteni eivät kiitä ja olenkin yrittänyt koko aamun pikkuhiljaa venytellä reisiparkoja auki. Istuminen, ylösnouseminen ja liikkuminen tekee yllättävän kipeää.

2 kommenttia:

  1. Varoitus! Älä avaa tuota kuvastoa. Katselin sen eilen läpi noin 10 kertaa ja joka kerta löysin jotain ostettavaa!

    VastaaPoista
  2. Viimeksi kävin kuvastoa läpi post-it lappujen kanssa ja länttäilin niitä sinne kuvaston väliin.. :'DD

    VastaaPoista