tiistai 1. marraskuuta 2011

Buried By Christmas

Ostolakko-lokakuu päättyi tänään. Kävimme Kreivittären ja Ayan kanssa sen kunniaksi kirpputorilla. Löysin joululahjan ja olin jo kassaa lähestyessä miettimässä, että näinkö ostolakko jatkuu. Ei suinkaan. Kassan tiskilasin alla oli pussillinen jääkaappiruno-sarjan rakkaus aiheisia sanoja myytävänä.


Pakkohan niitä oli saada! Olen monena kertana harkinnut ostavani ja ostanut näitä jopa lahjaksi, mutta itselleni en ole raaskinut. Nyt mopsikokoelma sai siirtyä pikkupakastimen kohdalta alemmas, kun jääkaappirunous valloitti jääkaappipakastimen yläosaa. Jeij!


Huomatkaa alakulmassa oleva "runontynkä". Niin ne rivot sanat nuorta miestä inspiroi heti alkuunsa. Pakkaus pitäisi olla rakkaus-aiheinen, mutta näyttää kokonsa puolesta lähinnä siltä, että siihen olisi sekoitettu kaksi pakettia. Tuossa yllä olevassa kuvassa ei ole vasta kuin puolet magneeteista jääkaapin kyljessä kiinni.


Olen ollut niin laiska, etten ole saanut pienennettyä liian isoja bändipaitoja. Käytin viimeksi Moonsorrow:n paitaa tällä hyvin näppärällä "solmi helma ponnarilla alakulmasta kireäksi" -tyylillä. Häätyisi vain kaivaa se ompelukone esille.


Pidän niin tästä viime Tuskasta ostetusta paidasta! Mutta taas kärsii kun ei koskaan opi, aina pitäisi testata ennen ostoa. M-kokoiseksi luonnehdittu paita vastasi lähinnä L-kokoista ja on aika reipas teltta ilman virityksiä. Normaalisti ostan bändipaitani miesten S-kokoisena, joka sopii minulle sekä vartalonmallilleni kuin nenä päähän. 


Olen viime kuun puolella kirjoittanut marraskuun kohdalle taikasanan, jonka toteuttaminen tuntuu näin syksyn pimeydessä hankalalta. Samalla kun sohva yrittää imeä minut sisuksiinsa ja irtokarkit kuiskivat nimeäni matkalla kaupan kassalle, marraskuun kalenterikuukausi huutaa capslockilla että "KUNTOKUUKAUSI". Mitähän mietin viime kuussa.. Aloitin aamun kuitenkin zumballa. Lähinnä ehkä lohduttaakseni itseäni viime kuun löysäilyistä.

Otsikko: Wednesday 13 - Buried By Christmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti