keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Hukutit itsetuntoa, hukutit materialla

Yllättävän aikaisin päättyneen, mutta kuitenkin työntäyteisen päivän pystyi kruunaamaan vain postin saapumisilmoitus. Olivat yrittäneet toimittaa pakettia ja en ollut paikalla. Kumma, en yleensä istuskele kotona odottelemassa koko päivää jotain tapahtuvaksi. Noh, takaisin liukkaaseen sohjoon ja postiin!


Restyleltä tilaamani vaatteet saapuivat. Tilasin niiden lisäksi myös luurankokäsi-hiussoljen. Harmikseni tukkaa ei hirveästi ole jäljellä ja solki painaa aika paljon. Nähtäväksi jää (o)saanko taiteiltua sitä hiuksiini kauniisti. Hiuksista ei olekaan tullut mainittua! Kreivitär leikkasi lettini eilen aamulla ja nyt hiuksia on enää vain tuossa päällä, ei takana ollenkaan.

Restylen paketti saapui odotettua nopeammin. Tein tilauksen viime viikon tiistaina ja se oli nyt tänään keskiviikkona perillä. Tosin paketti kyllä näytti siltä, että oli matkannut tiensä Puolasta asti tänne (kuten matkasikin). Kurttuinen, ruttuinen ja sen näköinen, että muutamissa käsissä oli tullut lajitelluksi. Kaikki paketin sisällä oli kuitenkin ehjää, hyvässä kunnossa ja juuri sitä mitä tilasinkin.


Vyötärö kuntoon korseteilla.


Musta liituraidallinen vyötärökorsetti metalliluilla. 
Jos pitäisi perustella niin sanoisin vain, että en voinut vastustaa!


Nahkajäljiltelmää oleva vyötärökorsetti muoviluilla. Jouduin luopumaan edellisestä, kun se jäi liian suureksi ja olen kovasti kaipaillut uutta. Malli edullisesta hinnastaan huolimatta (n. 15e) tukee nätisti keskivartaloa ja sopii ainakin omaan vartalonmalliini hyvin.


Satiini(jäljitelmää?) oleva vyötärökorsetti muoviluilla. Näyttää salamavalossa hieman hassulta, mutta tuntuu olevan satiinia. En tosin kankaita kovin hyvin tunne, niin en osaa varmaksi sanoa. 


Steampunk t-paita! Need I say more?


Ja My little Pony t-paita.

Materialisti minussa on tyydytetty. Voisin kiskaista jomman kumman t-paidoista päälle ja lähteä myymään lippuja sekä katsomaan Lapin ylioppilasteatterin Sattumuksia - näytelmän ensi-iltaa Wiljamille.

Otsikko; Stam1na - Pakkolasku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti