maanantai 21. marraskuuta 2011

For The Sick and Disturbed

Millainen on maailman paras avomies? Sellainen joka tietää miltä tuntuu, kun on kurja olo, sekä tietää siihen auttavat konstit. Mies toi oma-aloitteisesti kauppareissulta sairastavalle sohvasankarille suklaata 


Mies myös tuntee minut ja sanasekoiluni sen verran hyvin, että kirjoittaessani kauppalistaan "lihapiirakka" tiesi hän heti laittaa viestin perään, että olisikohan kyse lihapasteijoista.


Sairastaminen on kauheaa. Mitään ei voi tehdä ja joutuu makaamaan kämpillä. Katson pölypallojen liikkumista, mutta en jaksa imuroida. Kolmas päivä sisätiloissa vetää vähän jo mieltä matalaksi. Nenäsumutteen, Vicksin ja kuumemittarin lisäksi minulla on yksi salainen ase, jolla yritän parannella itseäni.


Kaiken mustan ja violetin keskellä kaivoin esille sateenkaarivilttini. Tämä kummajainen piilottelee yleensä makuuhuoneessa ja heitän sen kylminä öinä peiton päälle. Nyt voin hyvällä omallatunnolla näyttää höpsöltä nukkaantuneen värihirviön uumenissa. Istua tukka pystyssä sateenkaariviltin alla ja tuijottaa televisiota kuin ameba.


Missaan tässä yskiessäni ja päänsärkyillessäni Granden 20v synttärijuhlat, joten hemmottelin itseäni vielä lihapasteijoilla. Pitäisi nauttia ja rentoutua "pakkolomasta", mutta pikkuisen huolestuttaa kaikki mikä jää tekemättä tässä maatessa. Sohvassa on takamuksen muotoinen painauma ja mie en jaksa edes lukea mitään.

Agonoize - For the Sick and Disturbed

2 kommenttia:

  1. Takamuksessa sohvan muotoinen painauma!!! Höhöhö. Ihana tuo sinun turilas, saisinkohan mieki vastaavanlaista hemmottelua jos olisin yhtä kipiä...?

    VastaaPoista
  2. Nyt meni kyllä tuo eka ihan ohitse :D Takamuksessa ei ehkä mitään vikaa, mutta selkä ja niska on erimieltä tuosta sohvalla kyhnäämisestä. Sun pitää kokeilla! Eikö se apteekissa käynyt silloin kun transilvanialainen iski? ;D Siitäkin on kovasti apua silloin kun sinne ei itse pääse.

    VastaaPoista