torstai 1. syyskuuta 2011

Torstai

Nyt on kyllä niin välipäivä ettei mitään järkeä. Eilinen yliopistolla käynti lamautti aivan täysin. Olen vältellyt rakennusta suhteellisen onnistuneesti koko kesän ja sniikkailin eilenkin rakennukseen takaoven kautta.

Ruotsin ensilauseet tuottivat ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, mutta eiköhän kurssista juuri ja juuri selvitä. Olen kaivellut vanhoja lukion ruotsin kirjoja sekä sanakirjan esille. Kaksi viikkoa seuraavaan luentoon. Voisi vaikka vähän aktivoida tuota kieltä jos meinaa suullisen ja kirjallisen tentit läpäistä. Tarvitseeko korostaa ettei kuulu minun vahvimpiin kieliini?

Olen saanut tänään jopa jotain aikaiseksi! Kuntoiltua crosstrainerilla puoli tuntia sekä käytyä miehekkeen kanssa paitaostoksilla. Saatiin uusia huppareita kaksi miehen vaatekaappiin edellisten kauhtuneiden korvaajiksi.

Korkkasin myös jouluteen. Kyllä, syyskuussa. Ulkona on viileää! Syksy, wuhuu! Glögikin ilmestyy kauppojen hyllyille alle 2kk:n. En kyllä tiedä kuka suunnittelee noita teepusseja! Niiden pitäisi pysyä pystyssä avaamisen jälkeen niin ei. Pohjassa on samanlainen lipare kuin ylhäälläkin. Tuolla se pussi makoilee hyllyllä.

Maku oli suhteellisen laiha. Lisäsin vielä pikku tilkan maitoa kylmentämään ja että saisin juotua teen yhtä aikaa Lapin Kansan kanssa. Piti tilata lehti että voi hyvällä omalla tunnolla tehdä jotain muuta aamupalan kanssa kuin lueskella blogeja :D

Viime aikaiset shoppailut ovat koostuneet järkevistä asioista. Ostin järjestelmäkameralle 8 gigan muistikortin (ulkomailta, about 10e) sekä 4 gigan muistitikun koulujuttujen mukana liikuttelemiseen.

Ja yritän ajatella terveellisesti. Hyvin löysähkön kesän jälkeen tuntuu välillä että keho oikein huutaa kaikkea suklaasta täytekakkuun. Olemme syöneet keittoja koko viikon (pinaattikeitto, kasvissosekeitto, hernekeitto) ja tänään on luvassa soijarouhe-hemapa täytettyjä paprikoita sekä babyporkkanoita, kukkakaalia ja ministi täysjyväriisiä.

Keitoissa ei muuten mitään vikaa ole, mutta se solahtaa suoraan läpi. Illalla pitää oikein piestä itseään ettei lauko jääkaapilla koko ajan. Että periaatteessa aika fifty-fifty syökö oikein hyvän proteiinipitoisen lihaa sisältävän (kalorikkaamman) päivällisen ja on kylläinen pitkään vai löysää, kevyttä keittoa ja sitten tekee koko illan leipää nälissään.

Mietintämyssyssä liikettä aiheuttavat myös syksyyn liittyvät kaikenlaiset juhlat. Sekä tiistain 4D-dokumentti jonka katsoin, brittinaisten juomistavoista. Omasta mielestä ne ovat aikalailla verrattavissa suomalaisiin tapoihin (Hox! Ei välttämättä määriin). Yliopiston varjoavajaiset, fuksiaiset, viralliset avajaiset, koulukavereiden tapaaminen, kouluun liittymättömät juhlat.. Mahdollisen ilmaantuvan turvotuksen lisäksi myös maksa on kovilla. Jos minua pidettiin hulluna pitäessäni toukokuussa tipatonta niin alkoholista kieltäytyminen juhlien yhteydessä aiheuttaa saman reaktion. Pitää lipsautella alkoholittomia siidereita ja drinkkejä normaalien joukkoon ;)

Ps. Synttärilahjakin saatiin ostaa tänään kauppareissulla. 
Siis juhlat tiedossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti