lauantai 3. syyskuuta 2011

Somehow we're never growing old

Kynnet eivät kestä minulla hyvännäköisinä kovin kauaa, joten testaukseen pääsi uusi väri vihreän jäljiltä. Ikivanha pinkki kynsilakka näytti paljon paremmalta cracked-lakan alla kuin yksinään.

Odottelin Kreivitärtä meille istumaan iltaa ennen Grandeen siirtymistä. (On niin ihanaa välillä heittäytyä aivan totaalisen leidiksi ja puhua ebaysta, etsystä, ihanista vaatteista ja koruista!) Päätin panostaa odotellessa perjantain vaatetukseen etten valahtaisi farkut & bändipaita yhdistelmään mukavuudenkaipuussani.

Päädyin seuraavanlaiseen asuyhdistelmään; Bolero (jenkat piiloon!), Kasmirrockerilta joskus saatu, pitkä a-linjainen ja epäsymmetrisesti leikattu paita/mekko second hand, alla Gina Tricotin villahame lämmittämässä ja peittämässä, Seppälän harmaat sukkahousut ja second handina löydetyt säärystimet. Basic but fancy. Asun yhteishinta noin 13 euroa.

Ja säärystimien kanssa iänvanhat joskus Oulusta ostetut Spice Girls-tyyliset läskipohjakengät neonvihreillä kengännauhoilla. Ovat keränneet pölyä useamman vuoden ja vaativat päästä ulkoilutukseen välittömästi.

Isoksi kaulakoruksi muuten tummaan kokonaisuuteen valikoitui tämä Sanna Von Steamilta hankittu taskukello. Huomasin samalla että minun pitäisi lyhennytyttää varmaan kahta tai kolmea kaulakoruani jotta ne istuisivat kauniisti eivätkä roikkuisi liian alhaalla. Tämä kello on kuitenkin katseenvangitsija ja kruunaa asun. Sen kuuluukin roikkua alhaalla ja istuu kauniisti sellaisenaan.

Meikki kuparilla ja ruskealla taskukellon innoittamaan Steampunk-henkeen. 

Kuukauden kappale;
Morian - Away from the sun


Morianin Myspaceen tästä. Sieltä löytyy myös Recoil-niminen veisu joka on kuulunut kuunnelluimpiin kappaleisiin viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti