tiistai 6. syyskuuta 2011

I don't mind you keeping me on pins and needles

Edellinen pinkki kynsilakka ei kestänyt käytössä hyvännäköisenä pitkään. Tummempi väri ei myöskään mielestäni sopinut mustan cracked-lakan alle joten nyt sitten raikasta keltaista vuorossa. Pinkki väri näytti kuulemma kaukaa tummanpunaiselta. Tämä on kyllä paljon parempi ja vihreä vaikuttaa olevan kaikista paras väriyhdistelmä mustan kanssa.

Lauantaina synttärijuhlille lähtiessä piti revitellä luomivärien kanssa. Vaatetus oli niin perusmusta; pillifarkut, Behemothin paita sekä musta neulepaita napituksella. Luomiväriyhdistelmäksi päätyi siis pinkkiä ja violettia sopivasti yhdisteltynä.

Ja aika vahvat rajaukset. Ihan lievän mustan rajauksen laittaminen alaluomeen näyttää suurentavan muuten pieniä silmiäni ihan mukavasti.

Jaksoin käydä aamulla lenkillä! Piti vähän ravistella itseään että jaksoin juoksupyrähtää pari kertaa, mutta selvisinpä kuitenkin. Huono aika vain tuo 7-8 aikaan lenkillä käyminen. Puoli kaupunkia oli matkalla töihin/kouluun ja tykkään lenkkeillä ihan omassa rauhassani. Mielellään jopa aiemmin.

Tyhjensin liikuntamerkinnät tuolta sivupalkista ja aloitin syyskuu-haasteen. Jenkat näyttävät olevan kiinni tiukemmassa kuin luulinkaan ja vaativat hieman vakavampaa operointia lenkkeilyn lisäksi. Piiskaisi nyt vaan itsensä jaksamis-asenteeseen.

Sain tänään tuliaisia! Seepraraidoitetun tiskiharjan joka on mukava piriste keittiöön sekä..

.. päänhieronta 'hämähäkin'. Vehje näyttää keskiaikaiselta kidutuslaitteelta, mutta on oikeasti vallan jumalainen keksintö. Kylmiä väreitä päänahasta, vallan laitonta!

Ja posti muistutti aamulla että kyllä se eläkeikä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti! Ei viitsi vielä eläkkeelle jäädä kun sitä mokomaa saisi tässä vaiheessa 6e/kk :'D Jos pääsisi työnsarkaan jopa kiinni ennen sitä.

2 kommenttia:

  1. Tuo päänhierontalaite on kyllä aika mahtava :DD

    VastaaPoista
  2. Tosi jännä että näinkin yksinkertainen laita voi olla näin toimiva! :D

    VastaaPoista