maanantai 19. syyskuuta 2011

Maanantaikooma

Mietin tuossa tänä aamuna aamukahvin kanssa että miten vastustaa näin paljon. Tulin siihen lopputulokseen että pidin itseni viikonloppuna niin kiireisenä ettei tuntunut kyllä viikonlopulta ollenkaan.

Lauantaipäivä näytti tältä. Hipsin ylioppilasteatterille yhdentoista aikaan aamulla ja vietin siellä kokonaisen päivän. Näytelmä päivässä -päivä oli ihan mielenkiintoinen kokemus ja jonkunlaiset äänetkin tuli saatua näytelmään 39-69 (30 sivua näytelmästä Huomenna hän tulee). Oli kyllä niin abstrakti pätkä ettei mitään järkeä. Hilpaisin "ensi-illan" jälkeen kotiin pikasuihkuun.

Sillä iltahan jatkui keikkamerkeissä. Sadistik Forest ja Torture Pulse tekivät todella hyvän vaikutuksen ja Winterwolfkin menetteli muutaman biisin ajan. Tärkeintä oli että sain valokuvausblogiin kuvattua hieman keikantynkää. Viime kerrasta oli jo aikaa ja oli hyvä päästä kuvaamaan hankalassa valossa alati heiluvia bändinjäseniä. Nostavat kummasti aina vaikeustasoa nuo kaksi elementtiä. Light limpparilla ja pyhällä hengellä pysyin hereillä pikkuisen päälle yhteen jonka jälkeen päätimme miehekkeen kanssa tulla kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina nousin kahdeksan jälkeen ja kerkesin pestä koneellisen pyykkiä ennen kuin lähdimme Ayan, Kreivittären ja "kuvausassarin" kanssa muutamaksi tunniksi kuvailemaan. 


Lisää pakkelia.

Aya oli täynnä ideoita joten onnistuin itsekin saamaan muutaman hyvän kuvan hänen ohjeistuksensa ansiosta. Aya ohjeisti Kreivitärtä ja minä lähinnä hyppelin kamera kädessä heidän ympärillään.

Oli hyvä päästä kuvailemaan ulkovalossa paikallaan seisovaa mallia. Nostaa haastetasoa saada kuvasta mielenkiintoinen kun oletusarvona otos on hirveän staattinen. 


Otin itsekin Kreivittärestä suhteellisen onnistuneita otoksia (ihan järkkärillä enkä tuolla kameran retrocamera applicationilla ^), mutta palaan niihin Valokuvausblogin puolella hetimmiten kun kerkeän kuvat muokkailla. Kiire ja koulutehtävien tulva on aikamoinen alkuviikosta.

Sunnuntain loppuilta mateli ruotsintehtävien kanssa. Alkaa hieman jo huolestuttaa että kuinkahan sitä suullisesta ja kirjallisesta ruotsintentistä pääsee läpi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti