lauantai 24. syyskuuta 2011

Uusi tukka

Toissapäivänä aloin murehtimaan tätä kuontaloani. Viime kampaajalla käynnistä kerkesi vierähtää päälle puoli vuotta ilman että edes huomasin asiaa. Paitsi että takajeejee alkoi näyttää jo niin mulletilta.. Soitin sitten kampaajalle että pääsisinkö millään heti tänään saksittavaksi ja aikahan löytyi kolmeksi.

Kulmakarvatkin ihan kurtussa kun tukka on niin plääh. (Eilisellä punaviinillähän ei ole osuutta asiaan!)

Ja takana ei minkäänlaista muotoa. Olen itse lyhennellyt kevään-kesän-syksyn mittaan tuota mullettia ettei se vallan pääsisi valloilleen. Lähdinpäs sitten lähestymään kampaamo Hairlekiinia selkeän vision kanssa. Kampaaja ymmärsi heti mitä halusin ja otti todella reippaasti sivut koneella alkajaisiksi.

Tässäpä tätä kuontaloa, näkyy paremmin jos aukaisee isommaksi kuvaksi. Päälle korkeaksi tupeerattu tukka ei näytä aivan minulle, mutta alan varmaan kampaamaan tukkaa jommalle kummalle puolelle päätä. Myös rastojen kiinnittely tukkaan onnistuu paljon kivuttommin kun alue jossa hiuksia on on paljon pienempi. Niska lyhennettiin aivan siiliksi ja se yhtyy tuohon päälytukkaan nätisti.

Tykkään niin hirmuisesti! Varasin heti 5 viikon päähän sivujen ajeluajan ettei pääsisi taas hiusten ylläpitäminen rupsahtamaan.

Löysin samalla Seppälästä laukun. Kävin L:n kanssa kahvilla ja kiertelimme liikkeitä. Tämä peruslaukku jota olen katsellut kolmena kertana Seppälässä oli vihdoin tullut alennukseen. 19,90 euroa maksoi ja sain kuitattua sen voittamallani Stockmannin lahjakortilla sekä Seppälän lahjakortilla. En ollut aiemmin tiennyt että Stockmannin lahjakortit käyvät myös Seppälään, mutta eräs Stockman beautyn myyjä minua tästä valaisi pari viikkoa sitten. Olen tosiaan voittanut eräästä blogiarvonnasta lahjakortin ja Rovaniemellä ei ole Stockmannia vain Stockman beauty -liike josta en koskaan löydä mitään. Tulipas sekin käytettyä pois.

Laukku on juuri niin iso että imaisee sisäänsä viikonlopun yöpymistarvikkeet tarvittaessa. Se sisälsi myös pitkän olkahihnan joten liikutteleminenkin on helpompaa. En ole oikein koskaan näistä "käsilaukku-mallin" laukuista perustanut. Olkalaukut sopivat itselleni parhaiten.

2 kommenttia: