perjantai 30. syyskuuta 2011

Lokakuun ostolakko & 2010-2011

Pohjustin nyt syyskuun viimeisenä päivänä huomenna alkavaa lokakuun ostolakkoa. Sovimme siis Kreivittären kanssa ettemme osta mitään lokakuussa. Lähinnä tämä koskee siis vaatteita, asusteita, koruja ym. krääsää. Ajattelin kuitenkin parhaani mukaan minimoida kaiken muun paitsi ruuan ostamisen. Valmistauduin siis ostamalla kaappiin sampoota, kynsilakan pikakuivattajaa, dödöä, kajaalin sekä mustan cracked-kynsilakan. Aikaisemmin olen ostanut jo suihkusaippuan ja hoitoaineen.

Saa nähdä mitä tulee, saa varmaan pysytellä kaukana huuto.netistä, nettikaupoista sekä kaupungilla vaatteiden selailemisesta. Kerron kyllä vieroitusoireista täällä jos niitä tulee. Epäilen kyllä vahvasti ellen satu törmäämään johonkin tuotteseen jolle sydän aivan sulaa.

Kreivitär myös haastoi minut 2010 - 2011 tehtävään. 

"Valitse kaksi kuvaa, joista toinen on otettu syksyllä 2010 ja toinen nyt 2011. Tämän jälkeen haasta kolme muuta bloggaajaa."

Syksy 2010.

Yksi kahdesta kuvasta jonka löysin viime syksyltä itsestäni. Oiskohan pitänyt olla enempi kameran edessä kuin takana? Päällä hame sekä joku musta toppi näköjään. Musta-vihreät rastat sekä biohazard-koru. Olimme viettämässä ystäväni 18-vuotissyntymäpäiviä ja olin jopa hieman laittautunut. 

Kuva syksy 2011. 

Viime lauantailta. Uutta tukkaa ja ulos lähdössä. Näytän paljon vanhemmalta ja vähemmän pyöreäpäiseltä. Johtuu ehkä hiuksista. Olen 2010 kuvassa jotenkin viattoman näköinen.

Aamu oli ihana. Kävelin Kasmirrockerin peitemeikkimalliksi Kemijoen toiselle puolelle aamulla. Ah sitä auringonpaistoa ja upeaa ilmaa. Kaupunki tuntui aivan leiskuvan auringonsäteissä. Onneksi sekin muuttui sateeksi ja viimaksi iltaa kohti.

Olen tänään suorittanut valokuvauskurssin kuvaustehtävääni. Perjantai 00.00 - Lauantai 00.00 (24h ajalta) pitää kuvata kaikki ihmiset joiden kanssa keskustelee ja vielä jollain metodilla. On ollut hauskoja hetkiä kun olen viettänyt suuren osan päivästä kaupungilla, ensin Kasmirrockerin ja sitten L:n kanssa. Myyjät on olleet liikkeissä ihmeissään kun olen pyytänyt kuvattavaksi pienen small talkin jälkeen.

Ps. Olen niin jöötti että istun yksin kotona ja siemailen halpaa punaviiniä prameasta lasista.  (Toim. huomio; ei se ole jöötti, eikä edes gootti, liekö edes tietää mikä on. Uriah Heepin mukaan Lady in Black kuitenkin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti