perjantai 9. syyskuuta 2011

All my thoughts are in doubt

Aamulla piti kipaista yliopistolle. Vasta toinen kerta tälle syksylle kun menen luennolle sinne, joten meinasin lähteä hieman myöhässä kotoa. Kipaisinkin sitten oikein ripeästi.

Ja kerkesin luennolle. Tein mie muistiinpanojakin, mutta pääsin juuri kuvan oton aikoihin surkeiden raapustelujeni seuraan..

Olo oli lähinnä tällainen. Yritän silloin tällöin piirustella, mutta jostain kumman syystä silmä ja käsi ei toimi yksi yhteen toistensa kanssa. Yritin viime kesänä haastaa itseäni piirtämään jotain joka päivä, mutta siitä ei tullut mitään. Opiskelen kuitenkin "taidealaa" ja valmistun Taiteen kandiksi, joten on vähän sääli että piirtämiseni on edelleenkin ala-aste tasolla :D

Yliopistolta lähtiessä oli aivan upea ilma, mittari näytti + 19 astetta. Lähdimme A:n kanssa käymään sitten päivälenkillä. Päivän kuntoilusaldoksi tulikin yliopistolle kävelyiden kanssa 2h ja 15min.

Violetit kynnet joiden värin puhelimen kamera armaasti laimensi. Päätin jopa kerrankin jättää cracked-lakan pois laskuista. Joku hirveä hinku pitää kynsiä yllä, mutta eiköhän tämäkin fiksaatio jää pois kun kalenteri alkaa täyttyä. Ei jää aikaa istuskella lakkailemassa kynsiä.

Posti oli tuonut Fit-lehden tilauslahjan. Hyvin kätevä hiusten minisuoristin reissuun mukaan otettavaksi.

Sekä eilen sain kotiovelle tuotuna kaksi villarastalisäkettä jotka kotiutuivat huuto.netin kautta. Todella herkullisen näköisiä värejä sekä paljon tuuheammat lisäkkeet mitä odotin! Lisäkkeet ovat toiselta puolen enemmän mustat ja toiselta värikkäät. Oli sen verran hehkuvaa väriä pukeutumiseen verrattuna että voivat jäädä mustat rastat päälypuolelle.

Anttilasta kotiutin tänään Amon Amarth-mukille kaveriksi Ensiferumin mukin.

Tästäkin kupista kahvi maistuu varmaan paremmalle kuin muista kupeista!

Sekä cd-levyosasto helli minua tällä kauan kaivatulla plätyllä. Katatonian The Great Cold Distance pääsee kutkuttamaan musiikkihermojani tulevaisuudessa. 7,99euroa. Kirjoittelin viime kuussa ylös hankittavia cd-levyjä ja muun muassa tämä levy löytyi listalta.

Tämä youtube-löytö jaksoi naurattaa myös tänään. Pikkuisen jopa pelottaa kun Michael Boltonin osuudet kuulostavat hyvältä :D Nyt porkkanasuikaleet, ranch-dippi ja minä jatkamme rauhallista koti-iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti