sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Second hand löytöjä

Kävin eilen penkomassa koulukavereideni vaatteita. Tytöt ovat järjestämässä kirpputoripöytää ja pitihän se vaatetarjonta käydä syynäämässä ennen kuin se katoaa parempiin käsiin kirpputorilla. Lähdin hieman varauksella sillä olen aika vaatepoliisi istuvuuden, värin (musta!) ja ulkonäön kannalta.

Tämä ihastuttava violetti-musta emoneule löytyi. Kuulemma etuletti vaan naaman eteen ja yliopistolle emoilemaan. Tosi miellyttävä päällä ja aivan ehdoton jenkkapiilotin syyskuulle!

Uusi syystakki. Olen joskus omistanut samantyylisen yläaste/lukio aikoina ja se meni aikojen saatossa niin huonoon kuntoon että roskakori koitui rievun kohtaloksi. Näen jo itseni ompelemassa biohazard-hihamerkkiä tuonne oikeaan käsivarteen. Sitä on pitkään säästelty sopivaa takkia varten. 

Kuvissa näkyvät harmaan-mustat farkkulegginsit lähtivät myös mukaan. Kyllä, ei saa lynkata viatonta! Minut kierosti testauttamalla ujutettiin niihin. Pitää piettää vaan niin pitkää paitaa ettei näy vetoketjun ja napin puuttumista! :'D

Musta neulebolero 3/4-hihoilla sopi myös ihan mukavasti ylle.

Tämä jäi vähän vielä arveluttamaan. Ehkä vuoden lopussa paita istuu jopa nätisti kaikkien ryhmäliikuntatuntien ja kuntoilun jälkeen. Se on aika tiukka, mutta näyttää selässä olevan tatuoinnin todella nätisti. Silmiä säästääksenne kuva vain takaa, leikkaus on samanlainen myös paidan edestä. Voisi sopia myös korsetin tai korseletin kanssa.. 

Nonih, nyt saitte hieman sunnuntaiglamouria, sillä kuvat ovat otettu ilman meikkiä ja laittautumista. Tulin lenkiltä, kävin suihkussa, imuroin asunnon ja nyt.. (sisältää tuotesijoittelua!)

..uunissa on karjalanpaistia. Tämä on niin herkkua. Atrian maailman helpoin kokin unelma! Uunivuokaan karjalanpaistipalaset, kaksi pilkottua sipulia, 2rkl suolaa, pikkusen mustapippuria ja valkopippuria sekä vettä sen verran että lihat peittyvät. 3h 200 asteisessa uunissa. Tarjoillaan perunamuusin, keitettyjen porkkanoiden ja salaatin kanssa. Nam nam, sunnuntairuokaa parhaimmillaan.

Nyt takaisin kandiaiheen ja ruotsin opiskelun pariin. 
Kouluhommien välttelyn abc selvästi taas menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti