torstai 8. syyskuuta 2011

Viikset ja hattu

Pidimme Ylioppilasteatterin ja Cineman nimissä bonusrastia fuksiaisissa eilen illalla. Kuten seuraavista kuvista käy ilmi, ryhmällä oli viiksi/hattu-teema.. Ja suhteellisen hauskaa! :D

Näytin kuulemma hauskalta puhuessani ja nauraessani kun viiksieni päät heiluivat.. Jotain kertoo sekin, että aina kun näin itseni peilistä niin piti aina hieman naurahtaa.


Aya pölähti paikalle niin piti tehdä porukan muhkeimmat viikset.

Italialainen mafia-vakooja.

"Aistisi ovat auenneet."

Korkea-arvoinen (kröhm, hehs) impronäytelmä-raatii alkuillasta.

Sitten saimme loppuillasta hieman vahvistustakin rastille. Oli ihan hyvä että porukkaa tuli enemmän, sillä jostain syystä TTK:n fuksi-ryhmät rysähtivät paikalle melkein kaikki yhtäaikaa. Oli hauska nähdä aloittavia opiskelijoita ja ilta jatkuikin oman vuosikurssin opiskelijakavereiden luokse illanviettoon.

Nyt odottelen pakettia kotiin saapuvaksi ja sitten yliopistolta opiskelijatarraa ja sporttipassia hakemaan. Naamioin suoritettavan mission lenkiksi. Mittanauha sanoi eilen että viime kuukaudesta olisi lähtenyt noin 1cm pois per mittauskohta. Tässä eilisen jälkeisessä turvotuksessa on hieman hankala sitä uskoa! :D Tuntuu että verkkaritkin puristavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti