keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Beating Heart Tattoo

Sleevessä edettiin viime viikolla taas yksi kokonaisuus eteenpäin. Naureskelin tässä kuvaa katsellessa, että käteni näyttää aika luisevalta. Loppu kroppaan verrattuna se näyttää luiselta vinkuheinältä, joka on eksynyt väärää kroppaan. Mutta olen tyytyväinen käsiini. Pian vielä tyytyväisempi, kun kuntonyrkkeily timmeyttää käsivarret ja tatuoinnit peittävät loputkin tyhjät välit käsistä.


Zombie-käden vastakohdaksi saatiin samankokoinen ja vähän muotoinenkin anatominen, graafinen sydän. Tykkään siitä niin hurjana. 


Jännitti alkaa työstämään kättä, sillä mitä lähemmäs kyynerpäätä mennään, sen luisevampi olen. Ja luu on tatuoidessa yhtä kuin säteilevää tärinää, joka tuntuu muissa luissa v-mäiseltä. Hyvin kuitenkin selvittiin ja kokemus oli henkisesti virkistävä. Sain pari tuntia keskittyä vain istumiseen ja sellaisen asennon etsimiseen, jossa veri kiertää myös sormenpäihin.Ylläoleva kuva on vielä saman päivänä räpsäisty. Nyt pikkuisen yli viikon jälkeen melkein kaikki rupi on rankan rasvaamisen jäljiltä irronnut ja kuva alkaa olla parantumisen puolella. Tästä on hyvä jatkaa yhdistelemällä zombie-kättä ja sydäntä toisiinsa ja rakentaa lisää mekaniikkaa käteen. Odottelen jo seuraavaa kertaa innolla!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ainahan se on Erikan jälki ihanaa :)

   Poista
 2. En voi kuin yhtyä edelliseen, aivan mahtava tatska ja melkein ryhtyy itselläni pukkaamaan kuumetta hankkia leimaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka olla töissä on vähän sellainen, että tatuointikuume kasvaa päivä päivältä, vaikka aika usein on tullut noita uusia kuvia nyt otettua :)

   Poista