lauantai 13. lokakuuta 2012

Flunssan yliote

Syksy on niin kaunista ja värikästä aikaa. Mutta on myös kylmä ja nyt olen saanut itselleni jostain infernaalisen flunssan. Ei varmaan ole asiaa auttanut yhtään tämä ilman pipoa ulkona hyppiminen ja puolikalju pääkoppani.

Viime viikon lenkkireissulta räpssittyjä puhelinkuvia.

Ostin itselleni eilen uuden plo-huivin lämmittämään kipeää kurkkua, tällä kertaa metsänvihreänä. Kurkun lämmitystä kaivattiinkin, kun aamun karheus muuttui päivän aikana kurkkukaktukseksi ja kulminoitui illalla kurkkusoraksi.


Yritin kyllä estää flunssan yliotetta vaikka millä apukeinoilla. Tulin siihen lopputulokseen, että inkivääri oli pahaa, punaviinimarjamehujallu lämmitti kurkkua kaikista parhaiten ja finrex antoi unen tulla. Nyt työpäivää paiskitaan mynthoneiden ja särkylääkkeen voimilla ja vitamiineja vedetään hedelmistä. Ehkä tämä tästä.


Hemmottelin itseäni myös eilen naapurikahvilan kakkupalasella. Se helpotti hetken mieltä ja onneksi tuli nautittua eilen. Tänään on nimittäin räkä lähtenyt liikenteeseen ja makuaisti hukassa. Päivän jälkeen lisää lämmintä punaviinimarjamehua ja lepoa luvassa. Jos tämä olisi sellainen nopea versio flunssasta. Päivän kurkkukipu, päivän rään lento ja päivän yskä, niin ois koko kärsimys ohi ensi viikkoon mennessä.

4 kommenttia:

 1. Paranemisia! ^^ Tosi monet tuntuu syksyisin sairastelevan, täälläkin päin ilmeisesti on jotain pöpöä liikkeellä. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! :) Vaikka muut flunssat eivät ole nyt painaneet päälle (joulu-vappu välillä olin neljä kertaa kipeänä, ilmeisesti koulun sisäilmaongelmista johtuvaa) niin syysflunssa se aina perinteisesti saa otteen terveemmästäkin.

   Poista
 2. Suosittelen Carmolis tippoja flunssaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en ole aikaisemmin tuommoisista kuullutkaan, pitääpä kokeilla! Inkivääristä ei oikein apua ollut :D

   Poista