sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Keikkalauantai

Flunssainen olo ja rään valuminen ei tunnu helpottavan millään. Yskittääkin vielä niin pirusti kaiken hyvän päälle. Perjantai-ilta meni synttärikahvitteluissa ja siivoustalkoissa. Lauantaina oli töitä sekä illalla keikkasettien tarkastelu ja kuvaus. Olisin voinut jäädä kotiin sohvalle makaamaan ja parantelemaan, mutta silloin olisin ollut aika paska tyttöystävä. 

Miehekkeen bändi oli nimittäin yksi kolmesta illan esiintyjästä ja heidän kolmen keikan keikkarundi (Kuopio-Oulu-Rovaniemi) päättyisi illalla Grandeen. Sen lisäksi tapahtuma oli Arctic Live Entertainmentin järjestämä ja kuvauskamppeiden mukaan pakkaaminen oli siis luvassa. Ale ry:lle kuvaamani keikat numeroilla 49, 50 ja 51. Muutaman kerran on tullut seurattua vierestä paikallisia ja muiden paikkakuntien pienempiä yhtyeitä..


Väsytti ihan kamalasti, mutta päätin tsempata, nappasin vähän särkylääkettä ja korjasin naaman kuntoon iltaa varten. Väsymys katosi kahden batteryn myötä ja sain kuvattua kaikki keikat. Miehekkeen bändin Ravage Machineryn keikka oli ensimmäinen ja back up plan oli, että jos huono olo tulisi niin hiipisin sen jälkeen kotiin.


Ravage Machineryn lisäksi illalla soittivat Sadistik Forest ja venäläinen Septory. Ja olin positiivisesti yllättynyt, että kaikki illan bändit vetivät helvetin kovat setit. Normaalisti taso on sellainen "joo, ihan kuunneltava", mutta Septoryn aikana porukka oikein liimautui lavan eteen. Itsehän rokkipoliiseilen aina. Suomeksi sanottuna siis seison kädet puuskassa vähän sivummalla ja kuuntelen. Vanha jaksa enää heilua, enkä ole koskaan ollut mitään keikalla-heiluja tyyppiä.

Nyt sitten on edellisen keikkasetin (Treatment, Intervention ja Maple Cross) lisäksi vielä käsiteltävä kaikki lauantain keikan kuvatkin. Pitää muistaa jossain vaiheessa käydä niitä läpi, ettei jää roikkumaan. Paha tapa kerätä ensin päälle tuhat keikkakuvaa ja sitten tuskastella kerääntyneen työn määrää.

2 kommenttia:

 1. oot ihanan omaperäinen !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tämä kommentti piristi harmaata arkiaamua ihan hurjasti!

   Poista