tiistai 16. lokakuuta 2012

Ensilumi

Eikä miulla siitä mitään sen kummempaa, kuin että nuorenin tänään varmaan viidellätoista vuodella. Tämä tapahtui alle kymmenessä sekunnissa, kun ulkona ollessa huomasin ensimmäisten hiutaleiden putoavan taivaalta. Talvi, jee! Syksy olet ihana, mutta pitkä, sateinen ja pimeä.  


Olen edelleen räkäinen, flunssainen ja tukossa. Jos en olisi yksityisyrittäjä niin olisin pitänyt sairaslomapäivän, särki korva- ja onteloalueita aamulla sen verran antaumuksella. Lumisade kuitenkin vähän helpotti henkistä oloa. Näytänpä tosi freesiltä flunssaisena, mutta fiilis ja lumi on tärkeämpää kuvissa.


Taas jaksaa. Johan se on huomenna melkein viikon puoliväli. Tajusin, että joulu on niinkö kivenheiton päässä. Joululahjat, missä joulua vietetään, joulun työajat, joulusesonki, turistit, joululaulut! Herran jumala se on taas täällä pian. Hirvee vilinä ja vilske sekä se millä Rovaniemen kaupunki elää opiskelijoiden lisäksi.

2 kommenttia:

 1. Joulusta tuli heti mieleen ruoka! Aaahh sitä sapuskan määrää, kuolaan ja kierin jo nyt :D

  Sataisipa täälläkin lunta, täällä on alkanut se tylsän musta vaihe kun kaikki lehdet ovat jo tippuneet ja mädänneet, mutta lunta ei näy eikä kuulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ruoka joo! Sitä ei voi sivuuttaa kun se on prioriteettilistan kärkipäässä :)

   No, nyt näyttää että se lumi sulaa täällä parhaillaan pois ja palataan takaisin mustaan syksyyn. Mutta ihme ja kumma, täällä on kyllä vielä syksyisiä lehtiä puissa, että vähän ristiriitaisen näköistä. Eiköhän tuo kohta tule lumet koko maahan ja sitten kiroillaan vajaan kuukauden päästä kun sitä on niin perkeleesit liikaa! :D

   Poista