perjantai 26. lokakuuta 2012

Around The World


Sotajumalan Teloitettu-paita on melkein aina statement kun sen riipaisee päällensä aamulla. Vähän kuin jos innostuu laittamaan liikaa mustaa kajaalia. Se kertoo siitä, että aamu on alkanut kankeasti ja ettei oikein nyt huvittaisi. Olo on teloitettu. Samoiten saman bändin "kuusi laukausta, kuusi kohdetta, kuusi ruumista"- paita on sellainen not today-ilmaisu. Vaikka mitä aiot ehdottaa niin ei tänään. Olen onneksi todella nopea kadottamaan aamun paskan fiiliksen ja yleensä jo ensimmäisen ihmisen kanssa jutellessa elämä kirkastuu. Oli se sitten kaupan täti tai työkaveri.


Ostin viikonloppuna hupparin ilman statementia. (Kirj. huom. Vihaan sanaa statement. "Onks toi joku statement, että sulla on kultainen pinni mustassa tukassa?" No on joo. Koko elämäni on yksi statement. Oli ainut pinni jonka löysin aamulla!) Septoryn ohuehko huppari tuntui hyppysissä niin mukavalta, että pakkohan se oli kotiuttaa.


Se on ihana, lämmin ja istuu aika napakasti.


Tuli sellainen jahas, kaikki kosmetiikka loppuu kerralla-fiilis viime viikolla. Koska on loppukuu, annoin Rainbown muotoilugeelille mahdollisuuden. Olen aivan varma, ettei se tule voittamaan Got2b:n Glued Spiking Glueta, mutta ainahan sitä voi kokeilla. En uskaltanut edes avata meikkipussia, sillä tiedän että puuterirasian pohja näkyy, meikkivoidepurkkia saa ravistella ylösalaisin sekä ripsiväri on kuivunut koppura. 


Heräsin vähän liian aikaisin torstaiaamuna ja vietin peilin edessä tovin jos toisenkin liian kauan. Yhdistelmästä tuli kuitenkin ihan ok. Punaista ja vaaleanpunaista luomiväriä sekä tummanruskeaa huulipunaa, joka näyttää aivan tummanpunaiselta.


Ja koska Kreivitär jakoi blogipostauksessaan maailman parhaan omenapiirakkareseptin, minulla tuli hirveä himo kokeilla sitä. Ja olihan se hyvää! Puolitin reseptin ja tein omenapiirakan 24cm levyiseen piirakkavuokaan. Pääsin samalla eroon kitkeristä omenoista ja melkein vanhoista kananmunista.

Nyt olen aika fiiliksissä, sillä huomenna aamulla lähden Jyväskylään viikonlopuksi. Menen moikkaamaan ystävääni S:ää opiskelijakaupunkimekkaan sekä hieman modifioimaan naamaani. Aina reissuun lähtiessä päässä alkaa soimaan Daft Punkin Around The World, vaikkei matka mikään pitkä olisikaan. Tykkäsin pienenä tuosta omituisesta musiikkivideosta todella paljon. En ole pitkään aikaan käynyt muualla kuin Oulussa, Raahessa tai Helsingissä. Kiva tehdä jotain uutta vaiheeksi. Jyväskylä on nimittäin paikkana aivan vieras.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Jypinkylään! Tää on maailman kivoin paikka ihmisen olla.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti! Toiveet on suuret, että sielu lepää siellä pari päivää :D

    VastaaPoista