perjantai 1. kesäkuuta 2012

Summer dreads

Ah, niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa. Viikko on hurahtanut kohti viikonloppua hirveää kyytiä, liekö itse pysyn enää edes kelkkani perässä. Aktiivisena ovat pitäneet työt (monikossa), jalkapallotreenit, kirpputoripöytä, pakettien roudailu ja muu mukava. Minulla on muutama jutuntynkä blogia varten vain vanhentunut koneella ja nyt olisi aika palata takaisin ajassa viitisen päivää. Sunnuntaina nimittäin askartelin vähän pitkästä aikaa.


Avokki palasi musiikkivideon kuvauksista illalla ja ihmetteli, että miten olin innostunut näpräämään hiuskuidun kanssa pitkästä aikaa. Ja vielä rastoja itselleni enkä jollekin toiselle. Sain vähän pontta sunnuntaina, sillä kävimme ystäväni kanssa tunnin lenkillä ja tunsin itseni reippaaksi ja energiseksi kotiin tullessani. Halusin tehdä myös jotain hyödyllistä, mutta rentouttavaa. Käsillä tekeminen ja näpertäminen auttaa rauhoittumisessa.
Haaveissa on pitkään ollut jotain kevät- ja kesätyylistä tukantekelettä. Mietin ensin vihreää sekä oranssia, mutta yhdistelmä oli vähän liian villi itselleni. Onneksi sohvapöydän sisus on täytetty kuitupaketeilla niin ei tarvitse kuin valita haluamansa värit ja alkaa väkertää. Luvassa on siis neonvihreää ja taivaansinistä, ainakin joksikin aikaa. Kunhan saan vain nipistettyä aikataulusta ajan kiinnittää nämä pötkylät päähäni. Sitä odotellessa luvassa olisi asioiden hoitamista sekä kirpputoripöydän purkamista. 

Ps. Kesäkuun ensimmäinen, lehti puissa mutta ulkona todella kylmä. Mihin viime syksy, talvi ja kevät menivät? Blogista päätellen olen jotain tehnyt, mutta mitä kaikkea. Syntymäpäivät taas tässä kuussa ja yhdeksäs Tuska luvassa. Hui! Lähipäivinä tulee sitten vähän päivitystä shoppailurintamalta, sillä olen ollut siellä suunnalla hieman aktiivisempi mitä blogi paljastaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti