keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Anti-kesä kuulumisia

Viikko jo puolessa välissä. Ei ole tullut kovasti näpsittyä vaatekuvia tai pärstäpäivityksiä. Johtunee siitä, että töistä ja muusta johtuen näytän joka päivä aivan samalta. Kampaukseksikin kelpaa joku sellainen tekele, joka pysyy hyvännäköisenä 10h ja kestää sadetta sekä muita vallitsevia luonnonilmiöitä. Olen nyt ryskännyt päivätöistä suoraan kesäteatterin kioskiapulaiseksi illalla ja silloin ei hirveästi jaksa paneutua muuhun, kuin mukavaan oloon ja lämpöön.Varsinkaan, kun kaikkien ihanien kesäisten instagram-kuvien sijasta on oikeasti viileää ja sateista. Eilen satoi kaatamalla ja tälläkin hetkellä on harmaata sekä ankeaa. Ei käytetty ballerinoitakaan kuin silloin yhtenä päivänä. Lähinnä pitkiä kalsareita ikävä.Uusi pyörä sai käydä jo ensimmäisen kerran vähän pyöränkorjaaja-sedän luona. Penkin kiristelyä sekä jarrujen löystämistä. Ja ystävällinen "onpa hepposia osia"-kommentti. Niin kai se aina on, tarjouspyörä on tarjouspyörä. Nyt kuitenkin kaikki on kunnossa ja pyörä rullaa. Oli niin mukava hurauttaa eilen illalla töistä kotiin nopeampaa kuin jaloilla pääsee.


Illalla työrupeaman jälkeen olisi luvassa pakkailua. Neiti roudaa takamuksensa juhannukseksi miehekkeen sukulaisiin toiseen kaupunkiin. Muutaman päivän hengähdysputki onkin enemmän kuin paikoillaan. Jättäisi taas läppärin taaksensa ja pakkaisi mukaan vain vaatteiden lisäksi järkkärin sekä kryptolehtiä.


Ps. Kuka näitä makuja kehittelee? Voin sanoa, että oli aika eksoottinen aamupalajogurtti tuo puolukka-omena. Havunneula-korpimetsä makuyhdistelmän kehittely ei tuon jälkeen enää kuulosta niin pahalta pottuilulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti