keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Rastat, rockit & ruoka

Pääsin viikonloppuna testaamaan uusia rastoja ja niiden sopivuutta. 15 rastaa vähän löyhemmin letitettynä mahtui tuohon minun hiirenhäntään kiinni ja aikaa väkerrykseen meni 30 minuuttia. Mielummin sitä tätä letittelee, kuin koko päätä. Rastojen paikoilleen väkerryssessiot ovat aikoinaan olleet sellaisia kolmen tunnin projekteja.


Rastojen värit ovat kyllä ihanan keväiset. Tosiaan pitkän pinnan vuoksi ja osaksi myös kuntokuukaudenkin, irroittelin baari-illan päätteksi rastat päästäni. En tykkää harrastaa liikuntaa rastat päässä, sillä tukan pesu liikunnan jälkeen on mielestäni jokaisen hikoilevan kuntoilijan vastuu. Rastojen peseminen on raivostuttavaa, joten näin pääsee yksinkertaisesti helpommalla. Päänahan likaantuessa muutenkin herkästi, en pidä käyttää rastoja yli 2-3 päivää päässäni kerralla.


Pääsin eilen ulkoiluttamaan New Rockeja ensimmäistä kertaa. Ylenpalttinen hehkutus ja fiilistely kuuluivat tähän hurjaan tien toisesta päästä toiseen päähän matkalle. Päätin kokeilla kenkiä ensin vähän lyhyemmällä matkalla. Uusista kengistä rakkojen saaminen ei ole lempipuuhaani. Matka tien toisessa päässä olleisiin illanistujaisiin taittui uudet kengät jalassa hienosti. 

Illanistujaisista johtuen alla olevat kaksi kuvaa ovat täyttä valhetta ruokavaliostani! No eivät onneksi aivan, mutta vähän. Kuka nyt kuvaa itseään mässäämässä juusto- tai daimkakkua. Tai kermaista pekoni-porokiusausta lakkiaisjuhlissa. Nom nom <3 Mutta tosiaan, näitä kahta juhlapäivää lukuunottamatta olen jaksanut aika hyvin kytätä noita ruokailuja.


Mie en tosiaan kuulu niihin ihmisiin, jotka syövät vähän laihtuakseen ja nillittävät koko ajan että on nälkä ja mitään ei voi syödä. Kaikkea voi syödä ja pitääkin. Mielellään vielä monipuolisesti ja vaihtelua hakien. En käynnisty ollenkaan pienellä aamupalalla, varsinkaan tunnin tyhjällä vatsalla suoritetun aamulenkin jälkeen.

Lounaissa en ole kyllä kovasti käyttänyt mielikuvista, vaan olen vetänyt töissä 250 gramman tölkin maitorahkaa ja oheisena joko tölkillisen ananasta, banaanin palasia tai persikan palasia. Sekä 2-3 omenaa. Kerran viikossa speciaalina kaupan valmista kanaceasar-salaattia.


Ehkä tämä tästä. Syömisiäni enemmän olen huolissani liikunnan harrastamisesta. Nytkin siihen pitää varastaa aikaa aamuista. Voin sanoa, että tänään 06.14 astuessani ulos alaovesta oli hiljaista. Myös minä olin hyvin hiljainen, sillä olisi nukuttanut. Parempi kuitenkin näin. Loppu päivän voi miettiä, että päivän liikunnat on jo hoidettu pois alta. Varsinkin, kun tänään on sellainen päivä että pitää mennä töistä töihin ja olla vasta myöhään illalla kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti