torstai 28. kesäkuuta 2012

Preparing for Tuska-festival

Blogipostaus pakkailun lomasta. Huomenna aamulla nousee halpalentoyhtiön lentokoneen keula kohti Helsinkiä ja perinteistä Tuska-viikonloppua. Jännittää tuleeko Helsinkiin paleltumaan. Sääennusteet viikonlopulle näyttävät noin 15-20 lämpöastetta, kun viime vuonna persus hikoili +26 asteen lämmössä. Pakkasin siis neuletta bändipaitapinon päälle reppuun. Viime vuoden tyyliin mukana on minimimäärä tavaraa eikä mitään ylimääräistä. Bändipaitaa ja mustaa farkkua, so stylish.


Olen epätoivoisesti alkuviikon yrittänyt korjata juhannuksen lomassa sekä sitä edeltävänä aikana kehittynyttä kesäpöhöä meikkaamalla naamaa nätimmäksi. Itselle tulee ainakin sellainen illuusio paremmasta minä-kuvasta, kun huulipunat on kohillaan! Suomeksi sanottuna siis, olen kuluneen kahden viikon aikana harrastanut liikuntaa ehkä kaksi kertaa. Äärgh. Noh, Tuskassa kuitenkin virtaa roskaruoka ja -juoma niin onpahan avattu plösöilykausi. Palaisi ruotuun heinäkuussa.


Tavarat ja vaatteet ovat meikkejä ja hiustenpesuvärkkejä vaille pakattu, pokkarin akku ladattu, hiukset ovat värjätty sekä kuuppa ajellaan kuntoon heti aamutuimasta, ettei sänki pääse sokaisemaan vastaantulijoita. Kynnet ovat lakattu nätiksi ja shoppailuhimot tyydytetty jo täällä Rovaniemen päässä, niin niistä ei tarvitse Helsingissä sitten hermostua. Muuta kuin Tuskan bändipaita-jonossa, jotta varmasti saa haluamansa miesten paidan S-kokoisena!


Olisin tehnyt havainnollistavan kuvapäivityksen tämän päivän ostoksista, jos olisin saanut hyvän kuvan otettua edes yhdestä rytkystä. Harrastin niin sanottua geneeristä Aino-shoppailua. Tämä tarkoittaa sitä, että ostin mustat perusfarkut törkeällä alennuksella, kaksi ihan tavallista mustaa neuletta napituksella, yhden geneerisen pitkähihaisen trikoon sekä mustia polvisukkia. Kaikkia luonnollisesti löytyy jo vaatekaapista vähintää yksi kappale entuudestaan, sillä minähän en tapoihini kangistu. 

Kuten ylläolevasta kuvasta näette, olen viikannut ne siistiin läjään. Tämä kuvaoksennus johtuu siitä yksinkertaisesta faktasta, että tänään on ollut aivan pirun pimeä. Satanut ja ollut harmaata. Kaikki valokuvat olivat mössöä. Sain ostettua myös Dependin kynsilakkoja sekä uuden ripsivärin. Kuvat niistäkin ovat rakeista mömmöä. Ehkä vaatteet ainakin pyörivät jossain kuvissa päälläni. Tämä on sitä lifestyless-menoa. Onneksi musta on aina muodissa.

(2011)

Viikonlopun odotetuimmat: Sabaton, Sonata Arctica, Behemoth, Metsätöll, Mokoma, Swallow the Sun, hotelliaamiainen, hotellipunkkaaminen, ystävän luona punkkaaminen, hyvä ruoka, bändipaita-tarjonta, vahva Rovaniemen edustus tänä vuonna tuttujen merkeissä, iltanaukku terassilla, huonot iskurepliikit sekä muiden kanssa-tuskailijoiden jäätävä kyyläys.

Viikonlopun ei-odotetut: Jalka- sekä selkäsäryt, rakot, ahdas tunnelma, kiire lavoilta toisille, kallis siideri, bajamajat, vesisade ja Helsingin julkinen liikenne. Myös laukkutarkastukset portilla ovat ei-odotettuja, vaikka itsekin tietää, ettei sinne mitään sopimatonta itsestään ilmesty.

4 kommenttia:

 1. Tumma huulipuna sopii sulle tosi hyvin! Luulen, että jos vielä korostaisit kulmia jollain tummalla sävyllä, näyttäisi entistäkin paremmalta :) Mulla on kanssa luonnostaan aika albiinokulmat (tai albiinokaikki, terkkuja läpikuultavilta silmäripsiltä) ja kasvoja saa tosi kivasti muotoiltua piirtämällä kulmat tummemmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päin vastoin yrittänyt olla korostamatta kulmiani millään lailla, sillä symmetria ja oikean sävyn valinta ovat kompastuskiviäni :D Epätasaiset, päästä erottuvat kulmakarvat ovat aika pahannäköiset, vielä kun laskee mukaan sen, että molemmat kulmakarvani ovat luonnostaankin erilaiset. Onko siihen jotain vinkkiä? :D

   Poista
 2. Viime vuosi oli kyllä tuskanen! Nyt on kiva et vähän edes viileempää! Vetäsen hihasta jos tunnistan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no +26 oli kyllä pikkuisen liikaa! Ei taidettu tänä vuonna törmätä :/

   Poista