lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tatuointi inspiraatiota

Erika oli ostanut upean pääkalloaiheisen taidekirjan ja tuonut sen liikkeelle eilen aamulla. Minä olin tietenkin heti ensimmäisenä kirjaa selailemassa ja niin upeita kuvia oli tatuointi-puolella, ettei mitään järkeä. Keräsin vähän tässä aamuinspiraatiota, sillä saan ilmeisesti sleeveeni jatkoa tänään. 


Pakko sen verran tunnustaa, että olen aina pitänyt pääkalloja tylsinä ja mielikuvituksettomina. Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että vasenta kättäni koristaa kallo vielä joku päivä, niin olisin varmaan naureskellut takaisin. Eräs asiakas sanoi alkuviikosta sen, mitä en ole osannut pukea sanoiksi, se tatuointi vain näyttää aivan minulta.


Tällä kertaa en kuitenkaan ota pääkalloa, vaan jotain muuta. Vasemman käden päälypuoli on tuntunut pitkään niin alastomalta. Käden alapuolelta löytyvät alkemia-symbolini, joihin ei sen kummemmin kajota.Ps. I just noticed when the Readers-gadget started to work again that I have new readers. Welcome! And you are not from Finland so I believe you don't speak finnish? I write all of my posts in finnish, is it okey or would you like to have a short translation in the end of the post?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti