maanantai 4. kesäkuuta 2012

New Rock Boots

Elämäni ensimmäiset New Rock kengät ovat kotiutuneet viime viikolla. Kesän helteille näitä ei luonnollisestikaan ole suunniteltu, mutta satuin löytämään Goottikirppiksen kautta sekä ulkonäöltään että hinnaltaan sopivat kengät ja pakkohan ne oli kotiuttaa.Mies naureskeli vieressä, kun seremoniallisesti avasin paketin hitaasti ja nautiskellen hetkestä. Olen haaveillut kengistä noin kuutisen vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa löysin budjettiini sopivat. Monta kertaa Oulun Kenkämeklarissa sekä Leatherheaveneissa ympäri Suomen on hypistelty näitä kenkiä miettien, että joku päivä vielä pystyn kyseiset kengät itselleni hankkimaan.

Silloin kun Huuto.net on tarjonnut kyseisiä popoja hieman edullisempaan hintaan, on joko koko tai ulkonäkö ollut harmillisen väärä. Nyt kuitenkin kävi todella hyvä tuuri ja syksyn kenkämuoti on lyöty lukkoon.Pitkä odotus palkitaan. Olin yllättynyt kenkien hyvästä kunnosta ja ne olivat vielä prikulleen sopivat jalkaani. Syksyä sitten odotellessa, tai takatalvea. Aamulenkillä käydessä ulkona oli kyllä kylmä, noin 10 astetta, mutta ei aivan näin kylmä että lähtisi New Rockeissa ulos. Nyt saattaisi olla se ensimmäinen päivä, kun avaan vihdoin ja viimein tämän laatikon viime elokuulta ja vedän uudet converset jalkaan kesän kunniaksi ja vanhat lähtevät kulkemaan.

Ps. Eikö kukaan todella tiedä tästä Lukija-gadgetin määrittelyvirheestä mitään? Puhuin siitä edellisessä postauksessani eikä kukaan kompannut ongelmaa tai ollut löytänyt siihen mitään ratkaisua, vaikka pienen googlettelun jälkeen se ilmeisesti se vaivaa useitakin blogeja tällä hetkellä.

4 kommenttia:

 1. Hyvä löytö kyllä! :) Lukija-gadgetin ongelma johtuu ymmärtääkseni siitä, että kaikki suomalaiset blogit on siirtyny .com päätteestä .fi päätteelle, mikä sotkee noita lukijakytköksiä vielä.. Eiköhän se pikkuhiljaa korjaudu :) ..jos se siitä nyt edes johtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta vuotta saikin kytätä ennen kuin tärppäsi ;D
   Näin minäkin päättelin, mutta osalla joilla on jo .fi-päätteinen blogi niin lukijat-gadget toimii normaalisti. Siksi mietin, että löytyykö joku oikotie onneen jonka joku olisi jo keksinyt ja haluaisi auttaa. Toivottavasti lähtisi itsestään korjaantumaan jos ei muuten :)

   Poista
  2. Onneksi löytyi :) Yksi ratkaisu millä ihmiset on saanu gadgetin toimimaan oikein, oli vaihtamalla blogin nimeä pieneksi hetkeksi ja tallentamalla entinen takaisin. Tiedä sitten, onko niin vaikuttanut. :)

   Poista
  3. Hei, se toimii! Blogin nimen hetkeksi vaihtaminen toimi ja sai gadgetin näkyviin vaikka .com-pääte säilyikin. Huh! Suurkiitos :)

   Poista