sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kymmenen viikon kuntokuuri

Kymmenen viikon kuntokuuri meinasi kosahtaa kahdesti. Kevät on itselläni stressin purkautumisen ja flunssailun kulta-aikaa ja sinne hukkautuikin sitten kaksi puolentoistaviikon settiä kuntoilusta. Yksi viikko myös meni jalkapöydän tatuointia parannellessa. On paha lähtä lenkille tai kuntoilemaan, kun ei saa lenkkaria toiseen jalkaan tai se hinkkaisi arpea pois koko ajan.


Puntarilla ei siis tapahtunut mitään lopullista kymmenen viikon aikana. Kaksi kertaa paino kävi 61kg paikkeilla ja palasi sitten aina takaisin 63:een :D Tässä nyt nappaisi itseään niskasta kiinni ja saisi kuntoilun, unirytmin ja ruokailun siihen kuntoon, ettei tule tuollaisia puolentoistaviikon flunssakierteitä. Niiden aikana kun ei tule liikuntaa harrastettua ja syötyäkin mitä sattuu. 


Luvassa on paljon marjasekoitusta pakastealtaasta sekä rahkaa lähiviikkoina. Lihaa ja salaattia myöskin. Minun pitäisi hankkia joko kuntosalikortti tai monipuolistaa liikunnanharrastamistani jollakin tavalla. Ohi menevät rullaluistelijat ovat aiheuttaneet pienen rullailukipinän, mutta rullaluistimia ei ole. Enkä tiedä onko uskallustakaan! Pyöräilukin olisi hyvästä, mutta pyörääkään ei tällä hetkellä ole. Uinnista tykkään hirveästi, mutta viime aikoina olen ollut koko ajan parantelemassa jotain tatuointia eikä niitä viitsi uitella uimahallin kloori-bakteerivedessä paranemisvaiheessa.

Näillä puheilla siis, sunnuntainen kasvonaamio pois naamalta sekä ylös, ulos ja lenkille. Seuraava tsemppauskausi käsittää viikot 22-25 ennen Tuskaa ja Helsingin reissua kesä-heinäkuun vaihteessa. Pitää olla elämänsä kunnossa, jos meinaa seistä kolme päivää tuijottamassa bändejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti