tiistai 22. toukokuuta 2012

Rovaniemeläisten bloggaajien blogikirppis

Ystäväni kyseli viikolla, että olisinko kiinnostunut lähtemään blogikirppikselle. Anteeksi minne? Sana ei ollut ihan ehkä kiirinyt toivotulla tavalla, sillä sain harrastaa aika paljon googlemetsästystä ennen kuin löysin aiheesta jotain infoa. Sunnuntaina 20.5 kourallinen rovaniemeläisiä bloggaajia järjesti kirpputorin Safarctican entisissä tiloissa Valtakadulla. Pitihän tuo lähteä kurkkaamaan, tulisiko jotain löytöjä tehtyä.
En tiedä, oliko sana aivan kiirinyt kauttaaltaan, paikalla oli vajaa kymmenen myyjää pöytiensä ja tuotteidensa kanssa. Vaatteet olivat aikalailla samantyylisiä ja olisinkin kaivannut jotain repäisyä. Toisaalta olen myös hirvittävän nirso vaatteiden kanssa, joten makuani on aika hankala miellyttää. Sen lisäksi kaikki myyjät olivat aika pieniä, mikä teki minusta hieman liian ison kaikkiin myynnissä olleisiin vaatteisiin :'D

Tulipa kuitenkin käytyä kurkkaamassa meininki. Toivottavasti ensi kerralla paikalla on myös enemmän myyjiä. Sunnuntaina tuli kuitenkin shoppailtua vaikkei blogikirppikseltä mitään löytynytkään. Shoppailun kohteena olivat vain lähinnä perus kosmetiikkatuotteet. Edelleenkin ihmettelen, että miksi kaikki putelit ja purnukat tyhjentyvät aina yhtä aikaa. Olin kuitenkin edelleen sisäisesti pihi ja unohdin ostaa sen ripsivärin. 

Ehkä tärkeämpää kuitenkin on, että a) tukka on kunnossa, b) dödö ei petä, c) kynnet näyttävät nätiltä ja d) iho ei kuki. Kuka siinä ripsiväriä enää kaipaa?

4 kommenttia:

 1. Ei kovin laaja kirppis, mutta ihanaa että sellasia järjestetään! Muistelen että kerroit aiemmin että ripsivärin löytäminen on ollut hankalaa, ootko kokeillut vedellä poispestäviä kuituripsareita? En edes tiedä mikä niiden oikea nimi on, mutta ripsiväri irtoaa pieniksi suikaleiksi yli 38-asteisessa vedessä. Sopii mahtavasti jos vesiliukoiset valuu pois ja vedenkestävät sotkee silmänympäryksiä. L'Orealilla on ainakin ollut sellainen kuin Beauty Tubes, kannattaa vilkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, odottelen jo seuravaa. Jos siellä olisi enemmän myyjiäkin :) Sitä paitsi kirpputorit ovat mielenkiintoisia omalla tavallaan, toisinaan löytyy jotain joka on toiselle turhaa ja toiselle aarre.

   En ole kuullutkaan tuollaisista ripsiväreistä, tosin en ole pitänyt tiukkaa kriteeriä siitä että onko ripsiväri vesiliukoista vai ei. Nyt olisi hyvä löytää sellainen, joka ei aiheuttaisi allergista reaktiota, mutta sehän selviää vasta testaamalla. Oletko itse käyttänyt tuota ripsiväriä ja jos olet pidätkö että se oli hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvä?

   Poista
  2. Käytin yhden putkilon L'Orealin versiota ja se toimi mun mielestä ihan kivasti. Ostin kuitenkin sen jälkeen Sensain version, sekin toimii hyvin, käytän sitä nyt päivittäin. Sensaissa on pienempi harja, L'Orealin ripsarissa oli taas valkoinen pohjustusaine mukana (jota ei oo pakko käyttää, toimii ilmankin). Sensai on aavistuksen kalliimpi ja sillä ei tule ihan niin näyttävää jälkeä.

   Poista
  3. Tuo L'Orealin kuulostaisi siinä mielessä heikommalta, etten osaa pohjustusainetta oikein käyttää ja jos Sensaissa on vähän parempi jälki :) Ah, kai se täytyy uskaltautua ja kokeilla!

   Poista