maanantai 14. toukokuuta 2012

Kevätretki-viikonloppu

Viikonloppu hurahti ylioppilasteatterin kevätretken merkeissä. Pyörin lähinnä keittiönakkina sekä yritin nauttia tunnelmasta, kunnes salakavala flunssa tuli ja iski lauantaina. On se kumma, heti kun pikkuisenkaan arjesta löysää niin nuha on päällä samantien. Kerkesin olla terve huimat kolme viikkoa.Keittiön puoli päärakennuksesta tulikin tutuksi viikonlopun aikana. Kokkailimme kukkakaali-perunacurrya riisin kanssa, teimme aamupalan ja jauheliha- sekä kasvislasagnea vajaalle parillekymmenelle hengelle keittiötiimin kanssa. Koska olen myös hirveä pirttihirmu ja hurja siivoaja, niin heiluin kurkkukivusta kärsiessä lähinnä luutu kädessä keittiössä lauantaina. Ei hirveästi huvittanut sanaista arkkua aukaista, kun kurkunpäätä kutitti niin ankarasti ja mieli oli matalalla.Hengailen, mökkivaatteissa ja rillit päässä. Mutta tukka ainakin näyttää hyvältä! Näin perjantaiaamuna jopa vaivaa ja leikkasin ensiksi sivukaljun siiliksi ja sitten vielä sheivasin höylällä ylimääräiset pois. Varmaan 0,01mm sänki jäi vain jäljelle.


Porukka menossa alarakennukselle osallistumaan kevätretkiolympialaisiin.Ulkona oli aivan liian kylmä nuotion ääressä istuskelulle, joten perjantaina yöllä tuli paistettua makkaraa sisällä takan ääressä. 


Lauantaina hetkeksi intouduin antihistamiinin voimalla pelaamaan Aliasta flunssailun keskeltä. Hankaloitti huomattavasti pelaamista, kun kaksi eri peliä oli menossa samassa pöydässä. Siitä tärykalvojen kärsinnän määrästä olisi saanut jonkun surua tihkuvan draaman aikaiseksi.


Kärkeä vailla oleva villasukka valmistui viikonlopun aikana. Ja koska viikonloppu meni poissa kotoa niin maanantai iski kuin metrinen leka. Ulkona on ollut koko päivän niin harmaata, sateista ja kylmää että ottaa päästä. Varsinkin kun tähän vielä yhdistetään eteläntuttujen facebookkailut "ihanasta säästä", joka ilmeisesti hellii eteläläisiä. Milloin meilläkin olisi täällä lämmin? Jos miekin lakkaisin sitten sairastelemasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti