perjantai 18. toukokuuta 2012

Kesä tulee!


Olen yrittänyt panostaa tällä viikolla hieman silmämeikkeihin. Jotenkin ripsivärin olemattomuus ei inspiroi meikkaamaan naamaa meikkivoidetta ja puuteria enempää. Olen nyt yrittänyt taiteilla konstrastia silmiin luomivärien avulla. Pitäisi päästä kyllä meikkiosastolle ripsivärin metsästykseen, toivottavasti rahatilanne sen sallii jossain vaiheessa. Olisi mukava tehdä joku muukin kuin kompromissiostos.


Kesä hieman jo uhkasi tulla keskiviikkona. Ulkona 14 astetta lämmintä. Yeah! Oli mukava vaihtaa kevättakki huppariin ja himmailla se päällä ulkona. Nyt on kyllä kaksi päivää satanut, mutta on lämmintä. Selviää hyvin ilman takkia.


Ihana kävellä yhdentoista aikana ulkona, kun on valoisaa. Tätä riemua jatkuukin Rovaniemellä sitten läpi kesän syksyyn asti. Odotan aikaa jolloin aurinko ei laske ollenkaan.Nyt mennään hiostavissa +17 asteessa ja vettä tulee kaatamalla aina välistä. Aamulla en meinannut uskoa, että mittari oikeasti näytti oikeaa. Piti avata ikkuna ja tarkistaa että säämittarin antura on oikeasti ulkona eikä lipsahtanut sisälle.


Kyllä se kesä sieltä tulee, kun kovasti toivotaan. Töissä saatiin raahattua aurinkotuolit pihalle. Tälläkin hetkellä joutuu pitämään liikkeen ovea auki ettei sisällä olisi liian kuuma. Ihanaa! Nyt voi vielä nauttia, kun ei ole nähnyt kuin yhden ainoan mehiläisen ja kaksi hämähäkkiä.. Ötökät valitettavasti heräävät myös kesään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti