sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Viikonloppu yhteenveto lomona

Pahoittelen jo heti alkuunsa erästä postauksen kuviin liittyvää asiaa. Saatoin ladata taas uuden kamerasovelluksen puhelimeen ja vähän ihastua One man with camera-sovelluksen lomo-kuviin. Niitä on nyt sitten tämä postaus täynnä. Ainut mikä enää harmittaa on, ettei puhelimessani ole yhtään parempi kamera. Onneksi kun on tarpeeksi valoa, niin myös pieni Samsung voi yllättää kuvauksellisuudellaan.


Perjantaina Kreivitär istutti minut sohvalle, lahjoi sipseillä ja houkutteli katsomaan jääkiekkoa. Oli jopa ehkä elämäni ensimmäinen jääkiekko-ottelu, jonka olen katsonut alusta loppuun. Lähinnä menee tuo tuijottelu kyllä reunamainoksia ihmetellessä ja yleisöä sekä cheerleadereita kommentoiden. Miehetkin pääsivät lopulta bänditreeneistä telkkarin eteen missaten koko ottelun ainoan maalin. Perjantai-ilta kului kotona, sillä lauantaina oli töihin meno.


Osa eteläläisistä on päässyt bloggailemaan sekä postailemaan ihania keväisiä lämpimiä kuvia. Täällä ei sentään toissapäivänä enää ollut suurimmassa osassa kaupungin keskustaa lunta (palataan tähän postauksen loppuosassa), mutta harmaata. Tasaisen tylsän harmaata koko ajan sekä kylmä. Uskon vakaasti kyllä vielä kevään tuloon, sillä muutamana päivänä on etäisesti haissut multa sekä märkä maa.


Lähdössä töihin lauantaina. Oli niin kohtalokas olo ja naama, että piti napata kuva. Olen joutunut olemaan ilman ripsiväriä hieman yli viikon. Ilmeisesti joko ripsivärin ikä tuli vastaan tai mie allergisoiduin sille. Tuli vasemman silmän alle sellainen ihottumanaarmu aina ripsivärin käyttämisen jälkeisenä aamuna. Nyt silmä on voinut aivan hyvin ilman ripsiväriä. Täytyy ostaa joku laadukkaampi tapaus, kun vain ostoksille kerkeäisi.


Lauantaina oli töiden jälkeen työkaverin tyttären syntymäpäivät. Sekä kolmea erilaista kakkua ja suolaista kinkkupiirakkaa. Vietin Syömishäiriöliiton Älä laihduta-päivää hieman etuajassa. Oikeasti se olisi tänään, mutta olen ajatuksessa mukana kuitenkin.


Ja karkkiakin tuli syötyä. Kummasti pitkän kuivan karkkikauden jälkeen maistuivat viinikumi-karkitkin joita normaalisti inhoan ylitse kaiken. Vyöryin kaupungin läpi kotiin ja valitin seuraavan tunnin ratkeavani liitoksista ihan justiinsa. Eipä ihan pian tarvitse kyllä kakkua :'D


Rovaniemen mystisistä säätilanteista tähän väliin sen verran, että lauantaina tuuli aivan perkeleesti. Hiekkapöly ja roskat vaan lensivät. Aina ulkoa käydessä sai putsata silmiä ja hampaiden välissä narskui. Ei tässä onneksi vielä kuitenkaan kaikki.


Illaksi valmistelin itseni vielä Grandeen kuvaushommiin. Haluaisin kovasti jonkun sellaisen molemmat olkapäät paljastavan paidan. Miksiköhän niitä sanotaan? Esimerkiksi, että tuo päälläni oleva verkkopaita olisi yhtä alhaalla sekä oikealta että vasemmalta puolelta. Olen joskus omistanut sellaisia paitoja, mutta nyt niitä ei tunnu löytyvän mistään. Nyt joku voi kommentoida tähän, että se paitamalli on so-last-season ja voin naureskella muotitietoisuudelleni. Leveälahkeiset housut, bändipaidat, hupparit ja musta väri on aina mielestäni in!

Noh, keikat tuli nähtyä ja kuvattua. Plokkasin tuossa äsken heilahtaneet kuvat kansioista pois ja ihastelin, että oli varmaan kevään ensimmäinen keikkasetti jolta jäi sellainen olo että kuvat todella onnistuivat. Nyt pitäisi vain ryhtyä sorvin ääneen. Varmaan 4-5 keikkasettiä (2-3 bändiä per setti) editoimatta. Vajaa 2000 kuvaa siis läpikäytävänä. Kohta photari laulaa ja koneen tuuletin huutaa.


Ai niin, lupasin siitä säästä vielä mainita hieman lisää. Koska etelässä on kevät, niin Rovaniemellä on talvi. Logiikka? Tältä näytti eilen yöllä kotiin matkatessa ja tällä hetkellä ulkona on sellaiset + 15cm lunta maassa. Lapin kesä - lyhyt ja vähäluminen. 


Onneksi asunnosta ei ole pakko sunnuntaina poistua. Lajittelin aamulla kuitteja, hoitelin toiminimihommia ja nautin sunnuntaiaamun Lapin Kansan kera kananmunaruisleivän sekä teen. Pyykkäisi, järjestelisi kämpän sekä tekisi karjalanpaistia ruuaksi.

Ps. Pyöräkuume. Kaksi vuotta minulla ollut oranssi Jopo lähtee kiertoon huomenna. Ikää sillä on kyllä enemmän, sillä olen ostanut sen kirpputorilta. Pitäisi löytää joku uusi, hyvä ja simppeli peruspyörä. Ei tarvitse välttämättä vaihteita, ei mitään minirenkaita eikä mitään maastopyörähelvettiä. Pyörän metsästys alkakoon, olen vain niin nirso että saa nähdä miten käy.

1 kommentti:

  1. Taivas varjele mikä määrä lunta! Huh. Mie olen kans metästäny sellaisia olkapäät paljaana paitoja! Vaan ennole miekään löytäny vielä.. :) Ei ne ilmeisesti kovin muodissa ole siis... :D

    VastaaPoista