sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sparkly Saturday

Lauantaiaamuna väsytti aivan raivona. Perjantai-illan nukkumaanmeno oli jäänyt vähän vaiheeseen, sillä jumituin sohvalle telkkarin ääreen kuin naulittu. Tajusin siirtyä sänkyyn vasta jonkin aikaa sohvalla torkuttuani. Normaalisti mieheni herättää minut ja käskee siirtymään sänkyyn torkkumaan, mutta hänen ollessa Etelä-Suomessa festareilla meni nukkumaanmeno vähän miten sattuu.


Kerkesin onneksi rauhoittua hätäheräämisestä huolimatta aamupalan ja lehden seurassa jonkin aikaa ennen töihin lähtöä. Herään normaalisti paljon ennen kuin minun pitää todellisuudessa olla missään, sillä haluan että aamurutiinien toteuttamiseen on tarpeeksi aikaa. Nyt esimerkiksi herätessäni 09.20 ja ollessani menossa töihin 11.00, tunsin olevani koko ajan kiireessä. Olen kuitenkin hyvä soveltamaan käytettävissä olevan ajan, eikä tämäkään aamu ollut poikkeus. Kävin töistä lähtiessä ostamassa Sonata Arctican uuden levyn, sillä tunsin itseni aika uteliaaksi I have a right-biisin kuultuani. Tuomio olisi, että en ihan äänestäisi jokaista levyn biisiä hittikappaleeksi, kuten jossain mainittiin mainokseksi. Esimerkiksi Shitload of money-kappale aiheuttaa minussa aina ärtymystä kuullessani sanan shitload. Se ei jotenkin vain sovi, mihinkään. 11 kappaletta plus bonus track perusrallatteluita. I have a right on ainut kappale jonka erottaa Sonata-massasta. 

Voi olla, että useampi levyn kuuntelukerta voi muuttaa mielipiteitä, mutta nyt levy on kuunneltu nelisen kertaa ja wau-efektiä odotellaan vieläkin. Levystä itsestään fyysisesti sen verran, ettei Anttilan jäätävällä levyosastolla ollut tarjolla muuta kuin tuota "special editionia". Eli plus yksi bonuskappale ja cd-levy pahvinen (piiiiitkä miinus) sekä noin 2 cm korkeampi kuin normaali cd-levy. Eli suomeksi sanottuna plätty ei tule mahtumaan mihinkään cd-levytelineeseen nätisti. Ärgh!


Hankin myös kouluhommia inspiroimaan uuden kovakantisen luentolehtiön. Kirjakaupan valikoima oli jostain syystä harvinaisen kuiva ja kallis, mutta olin päättänyt löytää itselleni uuden lehtiön edellisen täyttyessä.


Muutaman koomatunnin, siivoamisen ja pyykkikoneellisen jälkeen käväisin kahvilla Kreivittären kanssa sekä siirryin istumaan iltaa koulukavereideni luokse. Lätistessä se loppuilta sitten vierähtikin.


Jos ei lasketa illan päätöstä, eli noin 2 minuuttia kestänyttä kierrosta Tivolissa sekä Kauppayhtiöllä jonkin aikaa kökkimistä. Juon ylläolevassa kuvassa fiinisti shottilasista pienin siemauksin karkkishottia, sillä en halunnut nauttia hyvää shottia liian nopeasti. Kauppayhtiöllä oli aika hiljaista ja lähdimme kahden jälkeen kotiin. 

Suurin osa hauskoista illoista päättyy tyhmiin baareihin tylsistymiseen. Useasti itse lähdenkin kotiin muiden suunnatessa jonnekin joraus-ravintolaan, mutta eilen ei vielä puolenyön jälkeen väsyttänyt. Piti sitten singuttaa pinnaa ja käydä toteamassa meno aivan samanlaiseksi kuin aina ennenkin. 


Ja auringonlasku oli komea 02.30. Digipokkari ei nyt aivan tuota täydellisen sävyistä punaista tuolta saanut tallennettua, mutta loput voi kuvitella. Hetken aikaa mietin jo hakevani kotoa järkkärin ja lähteväni seikkailemaan, mutta väsymys sekä aamulla odottava blogikirppis käynti (tästä seuraavassa postauksessa) painoivat mieltä ja hipsin kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti