keskiviikko 23. toukokuuta 2012

It's waffle time at Cafe bar 21

Sunnuntaina blogikirppiksen jälkeen kävimme tutustumassa Rovaniemen uuteen, huhitkuussa avattuun Cafe bar 21:seen Rovakadulla. Viehättävä uusi kahvila-baari on ilmestynyt katukuvaan aika yllättäen liiketiloissa sijainneen edellisen kahvilan paikalle. Paikalliset lyhtypylväät ovat kyllä avaamisen yhteydessä olleet täynnä uuden paikan mainoksia, mutta edellinen kahvila hiipui paikalta vähin äänin.Kahvila-baari lupaa vohveleita, gelato-jäätelöä, viiniä, laatua sekä palvelua. Viinejä emme alkaneet sunnuntai-iltapäivänä maistelemaan, vaan otimme puoliksi mansikkavohveli-annoksen johon kuului mansikkakastiketta, kermavaahtoa sekä gelato-jäätelöä. Kyytipojaksi kahvia. 

Palvelua kahvilasta todellakin löytyi, kuten myös laatua, gelato-jäärelöä ja vohveleita. Paikka oli viihtyisän oloinen ja mukava asiaoida. En yhtään ihmettele, että viikonloppuisin liikkeestä ohikulkiessani se on ollut aikalailla täynnä. Liike kun on päivästä riippuen 21-24 asti auki, viikonloppuisin 02 asti.
Ihan varmasti tulee vierailtua toistekin. Makeiden vohveleiden lisäksi kahvilassa on tarjolla myös suolaisia vohveleita, joten sellaisen testaaminen olisi seuraavaksi luvassa. Suosittelen lämpimästi. Ja mikä tärkeintä, rovaniemeläinen kahvilakulttuuri on aika rajoittunutta joten toivon tämän paikan pysyvän ylhäällä. Viimeksi kun kerkesin innostua Mutteri-kahvilasta Rinteenkulman nurkkauksessa niin se jo katosi kaupungista ja paikalle ilmestyi ensin vaalikahvila ja sitten joku asunnonvälitysfirma.

4 kommenttia:

 1. määki kävin tuolla eilen, kokeilin suolasta vohvelia ilmakuivatulla kinkulla. ei voi muuta sanoa ku että NOM! hinta-laatusuhde kyllä kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suolaistakin vohvelia täytyy siis kokeilla!

   Poista
 2. Söin saman annoksen ja kuola valuu edelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se oli aivan juuri niin täydellistä, ettei mitään valitettavaa. Syötiin annos puoliksi, mutta kokonainenkin olisi mennyt ilman mitään ongelmia :)

   Poista