sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viikon tiivistys

En ole viikon aikana hirveästi miettiä muuta asioita kuin yliopistoasioita, ylioppilasteatteriasioita, Radio Säteily asioita ja ruoka-asioita. Siispä teen postauksen siitä yhdestä ainoasta asiasta jota olen kerennyt kuvailla, ruuasta.

Olen melkein jokainen aamu tällä viikolla ollut tylsä ja tehnyt kananmunia ja pekonia x-määrän ja korostanut ne jollain y:llä. Tässä kaverina paistettuja herkkusieniä ja paprikaa.

Kurkun ja tomaatin kanssa.

Kurkun, paprikan ja turkkilaisen jogurtin kanssa. Kyseinen syömäni turkkilainen jogurtti on Rainbown uutuus jonka löysin rahkaosastolta. Todella täyteläinen ja hyvänmakuinen tuote. Suosittelen lämpimästi. Kuva alla.


Yhtenä päivänä söimme uunissa valmistettua grillimakkaraa sekä paprika-herne-sieni sekoitusta ruokakermalla. Kaverina raejuustoa, kurkkua ja tomaattia. Sinappi on kyllä aika hiilihydraattipitoista, mutta pienenä 8 gramman annoksena siihenkään ei kuole.

Lihasuikale wokkia kurkulla ja raejuustolla. Tuli hieman lihapainotteinen wok, mutta sehän ei haittaa mitään. Pysyy proteiinien saanti kunnossa.

Ah, ja tämä lasillinen toimi lauantaiherkkuna. Hellin itseäni tosiaan mansikkarahkalla. Tässä on maustamatonta jogurttia, rahkaa ja mansikoita. Tehosekoittimella kaikki vain sekaisin ja nautitaan kylmänä. Oli todella mukava piristys.

Tein myös karppipizzaa. Pohja on suosittu Vyötärön metsästäjän pizzapohja joka löytyy karppaus sivuston reseptien joukosta. Hirvän hyvältä maistuva pizzapohja, en muuta nykyään teekään. Täytteenä jauheliha ja paprika sekä reilu annos juustoa.

Sunnuntain lenkin jälkeen oli hirvittävä nälkä joten tein todella reilun annoksen salaattia. Meinasi loppuvaiheessa loppua usko että jaksanko syödä koko annosta mutta menihän tuo. Salaatissa on siis katkarapuja, avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, kurkku ja tomaattia. Herkkusienet, paprika ja katkaravut ovat paistettu pannulla ennen salaattiin laittaimista. Koko annos sisältää 225kcal joten tässä olisi vielä varaa yhteen mansikkarahkaan iltapalan jälkeen illan kunniaksi.

Kävimme M:n kanssa tänään kunnon lenkillä. 1h ja 14min kesti 7,6 km:n lenkin kiertämiseen. Keli oli vähän märkä ihanasta auringonpaisteesta johtuen ja huomasin taas miten urheiluvaatteeni ja -kenkäni tarvitsisivat päivitystä. Verkkarit ovat olleet samat jo usean vuoden ajan ja jääneet hieman isoiksi. Lenkkeilen joku bändihuppari päällä lenkkareissa joissa ei ole edes kunnolla pohjaa enää jäljellä. Ehkä nyt olisi kuitenkin kevään lenkkeilykausi avattu. Jos vielä loputkin loskasta sulavat pois niin pian sitä pääsee lenkille kastelematta itseään flunssan partaalle.

Toivottavasti tulevalla viikolla kerkeäisin tekemään jotain muutakin kuin juoksemaan paikasta toiseen. Pieni rentoilu voisi tehdä ihan hyvää. Sitä ennen gradun lueskelua ja tuotantoraportin kirjoittamista. Inspiroisikohan kunnon mukillinen sitruunateetä ollenkaan..

Ps. Karppaus ilmeisesti toimii, ainakin väliaikaisesti. En suostu myöntämään mitään ennen kuin näkyy ihan todellisia tuloksia. Paino on pudonnut viime lauantaista 62kgsta 60,3kg:hen. Mutta skeptikkona odotan että kaikki tulee takaisin heti jos yhden annoksen makaroneja vetää nassuunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti