perjantai 29. huhtikuuta 2011

Random day

Tytöt saivat houkuteltua minut jättämään hiljaisen kotisohvapäivän välistä ja lähtemään Café Tivoliin illaksi. Jos iltaan ei olisi liittynyt Verisen kreivittären syntymäpäivä-tapahtumaa en ehkä olisi ollut näin helpolla ympäripuhuttavissa.

Ayan luona tämä ihastuttava tuhiseva pallero vei minun sydämeni aivan kokonaan. Siili tuossa ylhäällä olevassa kuvassa siis.

"Keretäänkö me ennen yhtätoista?"

Ei ollut hyvää viiniä.

Vähän absinttia.

Ja sitten Tivoliin tanssimaan. Suhteellisen paljon haalarikansaa oli eksynyt paikalle ja tunsin itseni hieman alastomaksi ilman haalareita. En edes tiedä minkä väriset haalarit meillä TTK:n puolen opiskelijoilla olisi kun kellään niitä ei ole. Missä yhteenkuuluvuus, missä ryhmähenki? "Me ei tarvita haalareita, me ollaan taiteilijoita ja uniikkeja, ei mitään haalarimassaa." Tällaisen perustelun olen parhaimmillaan kuullut. Oishan tuo kiva, remuta joskus haalarissa.


Nyt sain tiivistettyä ihmisten täyteiset illat Tivolissa yhteen kuvaan. Oispa kiva kun lattia oli vielä märkä niin kaatua tuohon päälle paljain käsin.

Ja illan kohokohtahan oli Drag Queen show by Carambola Sisters. Lisää kuvia Valokuvausblogissa. Rovaniemi meni aivan sekaisin. Miehet ja naiset huusivat eturivissä tunnettujen kappaleiden soidessa. Lavalla nähtiin kaikenlaista edesmenneestä Michael Jacksonista Lady Gagaan. Olisin odottanut ainakin yhden isänmaantoivon tuleman osoittelemaan keskisormea eturiviin, mutta en itse ainakaan huomannut tällaista aktiviteettia. Ihanasti ihmiset olivat mukana menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti