tiistai 19. huhtikuuta 2011

Going Downtempo II & Radio Säteilyn Loppugaala

Perjantaina Grande meni vähän downtempoa Occult Overdriven, Viisikon ja Moloken tahtiin. Istuskelimme tyttöjen kanssa iltaa ennen Grandeen lähtöä ja tulimme sitten kaupunkiin yhdeksäksi.

Lisää kuvia täällä. Moloken (yllä) ja Occult Overdrive olivat illan iloiset yllätykset. Ruotsalainen Moloken soitti tiensä suoraan sydämeeni ja nyt odottelen että tilille jossain vaiheessa tulee rahaa niin että voisin levyn tilata.

Occult Overdrivesta myös lisää kuvia yllä olevan linkin takaa.

H:lla oli ALE ry:n promoamista illan ohjelmassa.

H ei suostunut kuvattavaksi joten tämä on tällainen puoli selkä kuvatus.

P suostui nättiin hymyyn..

ja L oli törmännyt pistorasiaan tulomatkalla.


Piti ottaa vielä parempi kuvakin. L oli tosiaan purkanut pikkuletit päästään.


Nautin illan energiajuomaa sekä teetä, sillä ajoin autoa. Itseasiassa ajoin koko viikonlopun autoa, joten juomasaldo koostuu noista edellä mainituista sekä sitruunavedestä. Siitäkin huolimatta että lauantaina meitä viihdytti Radio Säteilyn Loppugaala ja Loppubileet.

Teemana toimi Black Carneval ja esiintyjinä meillä oli Loppubileissä The Whackers ja Moses Hazy.

Loppugaalan alku-kiitospuhe jonka jälkeen kiidin tekemään Moses Hazyn pojille ruokaa ja vaihtamaan vaatteet. Ei voinut vielä hyppiä tulevissa vaatteissa kun pukukoodi gaalaan oli "smart casual" enkä tulevissa vaatteissa ollut kovinkaan smart enkä casual.

Piti sitten saada esitellä uusia vaatteita. Päällä tosiaan Suzy Vanderbylialta tilattu Pluto-korsetti sekä pvc-minihame. Pahoittelen tosiaan hieman löysällä olevaa korsettia, piti pystyä ajamaan autoa tuo kapistus päällä.

Piiskasin sitten vähän muita Säteilyn tuottajia. Piti saada vielä viimeiset vallan tunteet irti tästä kuluneesta kolmesta viikosta. Olen vähän liian ystävällisen näköinen ollakseni ilkeä.

Moses Hazy. Kuva: Anniina Nissinen.

The Whackers. Kuva: Anniina Nissinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti