lauantai 9. huhtikuuta 2011

Karppaus II

Painolle ei ole tapahtunut mitään, mutta ei tämä ainakaan pahaa tee. Olo on koko ajan hyvä, ei ollenkaan turvonnut ja ähkymäinen ruokailun jälkeen kuten normaalisti.

Los salados alkamassa valmistumaan. Omat herkut selvästi esillä kun on salaattijuustoa, avokado, paprikaa, tomaattia, sipulia ja kurkkua tulossa salaattiin.

Avokado ja minä kävimme samalla pienen kamppailun.

Kasvisgratiinia, salaattia ja rypsiporsaan lihasuikale (uusi, HK:n) joka totaalisesti myi kyllä itsensä. Vielä valmiissa kermasoosissakim.

Aamupalaksi taas tuota kolesterolihirviö yhdistelmää, kananmunaa; pekonia ja terveellisenä osana edellispäivästä salaattis.

Salaattia, uunilenkkiä, reilu ruokalusikka turkkilaista jogurttia sekä kaksi ruokalusikallista raejuustoa.

Kananmuna vapaa aamupala! Piti hieman käyttää mielikuvista. Kasvisgratiinia, turkkilaista jogurttia ja porkkanoita.

Kanafileepihvejä, avokadoa, kurkkua, tomaattia, fetaa ja raejuustoa.

Perjantain lounas, nakki, kurkkua, tomaattia ja porkkanaa :D

Reseptejä en ala kirjoittaa kun kaikki ruuat ovat niin helppoja tehdä että itse tekemisen näkee aineksista. Ainut mitä pitää tehdä on liha kypsentää jollain tavalla ja lisätä annokseen määrittelemätön määrä määrittelemättömiä kasviksia oman mielen mukaan. Ruuan laiton kuuluu olla hauskaa ja luonnistua kaapin sisällöstä vapaalla kädellä. Jos ei tee ensimmäistä kertaa jotain monimutkaista ruokaa! Silloin kannattaa varautua yllätyksiin.

Kokonaisuudessaan tämä kaksi viikkoa on ollut suhteellisen helppoa. Jos olen halunnut herkutella niin olen syönyt karppipizzaa, tummaa suklaata tai mansikkarahkaa. Muuten on ollut aika kasvis ja lihapitoista tämä ruokailu. Harmikseni en ole kauheasti kerennyt harrastamaan liikuntaa. Niinä iltoina kun olisi ollut aikaa, olen ollut hirveän väsynyt. Tiedän, tiedän, selityksiä aina riittää mutta toukokuu on kalenterissani ristitty kunnon kuntokuukaudeksi. Jos pääsisin aloittamaan juoksuharjoittelunkin aivan uusilla lenkkareilla jopa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti