sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Easter fun

Yritin metsästää eilen kaupassa käydessäni lisää Hello Kitty munia, mutta ne olivat loppuneet. Tuloksena oli yksi säälittävä (ylihinnoiteltu) Kinder muna jossa oli kaiken lisäksi surkea lelu. Onneksi suklaa sentään on aina hyvää.


Siitä tosiaan kuoriutui tuo oikealla reunassa oleva karvamahainen (!) nalle josta tulee mieleen ihan eräs ystäväni J. Edessä myös edellinen Hello Kitty sekä uudet tiput S-marketista.

Kauppayhtiön vessaglamouria. Piti ottaa kuva kun alkoi niin naurattaa. Olen niin muuntautumiskykyinen että uskaltaa kävellä baariin kuin baariin. Jos tätä vertaa perjantai-illan varustukseen niin ei ehkä tunnistaisi samaksi henkilöksi. Kävin ennen Kauppayhtiölle lähtöä Pool Partyissa ystävättärieni kanssa ja oli mukava lähteä saunanraikkaana sekä pikku uinnin jälkeen KY:lle. Kuulin jonkun Tivolin jonossa sanovan Kauppayhtiötä ky:ksi ja naureskelin itsekseni että kuinka väsynyt saa olla ettei jaksa sanoa kauppayhtiö sanaa sen koko pituudella.

Avokki täyttää tänään 25 vuotta ja ilmoitti tulevansa kotiin jo tänään..

.. joten päätin alkaa leipoa.

Rahkapiirakkaa!

Ja pääsi vähän riistäytymään käsistä. Mutta onpa jotain mitä nauttia sitten kahvin kanssa. Jos mies pystyy pääsiäis-lanien jäljiltä mitään syömään saati kahvia nauttimaan. Pojat on olleet vähän pelailemassa to-su.. 

Keikauskakkua.

Ja tässä on nyt sitten sitä sunnuntai glamouria. Tästä on keskusteltu aiemminkin että kun kaikki kuvat ovat blogeissa niin viimisen päälle ja meikit on nätisti. Nyt ei ole. Ei meikkiä, datailen koneen ääressä ja tukka on pystyssä. Löytyi jopa syy miksi se on noin sekaisin! Näin painajaista että maailmanloppu oli tulossa. Haastan muutkin ottamaan itsestään silloin tällöin blogeihin ns. normaalikuvia. En voi olla ainut joka haahuilee kämpillä fleecehousuissa, XL-kokoisessa Gorgorothin paidassa, lasit päässä ja tukka pystyssä.

 
Tuli perjantaina taas todistettua ettei tarvitse aina olla hirveän kalliita hajuvesiä. Tämä Vanilla Fun jota käytän aina on ostettu alle 5 eurolla Seppälästä. Se vetää miehiä puoleensa kuin kärpäspaperi kärpäsiä. Olin Café Tivolin tupakkakopissa ja eräs poika tuli kysymään että saako haistaa minua. Totesin vähän ihmeissäni että joo ja mietin jo että kuinka pahalle haisen niin se kaverilleen siinä vieressä "Hei, haista siekin, tuoksuu aivan ihanalle! Niin kuin jollekin karkille." Selitin siinä sitten tuoksuvani vaniljalle ja sain hyvin hyväksyviä nyökkäyksiä. Hajuvettä on aiemminkin kehuttu enkä meinaa luopua sen käytöstä aivan heti..


1 kommentti: