perjantai 22. huhtikuuta 2011

Iltatee

Mieheke oli tuonut kaupasta tällaisen, viimeisen ehjän Hello Kitty suklaamunan. Olin positiivisesti yllättynyt, toinen puoli suklaasta oli maitosuklaata ja toinen valkosuklaata. Lelu ei ollut koottava joten se ei raastanut hermoja. Kaikin puolin onnistunut pääsiäismuna.

Matkalla kauppaan, tämä hymyilytti minua! 
Joku oli jättänyt vanhaan Kukkola-yhtiöt talon ovenripaan sinitarralla fuksian välisen tipun.


Lähdin käymään Grandessa iltateellä. Katsoin sisään tullessani ettei paikalla ole yhtään tuttua, mutta sain pian todeta tilanteen onnekseni vääräksi. Pojat pelasivat nurkkapöydässä korttia ja liityin seuraan. Ei aikaakaan kun M toi pöytään kaksi pulloa viiniä ja kysyi kohteliaasti että punaista vai valkoista. Istuskelin ennakkoon suunnitellun tunnin sijasta kolme ja olipa mukava vaan stressittömästi olla.
Kotiin tullessa jäin vielä katsomaan Viasat Draamalta jotain draamaelokuvaa ja sain jopa raahattua itseni nukkumaan jossain vaiheessa. Nyt juuri töihin lähdössä ja illalla on se pitkään odotettu Innowation sitten. Ja siellä esiintymässä Dj Proteus. Eiköhän tämä tästä.

7 kommenttia:

 1. Mulla oli kans kolme tuommosta kittymunaa! Yhestä tuli ballerinakitty, toisesta hoitsukitty (!!!) ja kolmannesta jeejee-kitty! Enkä tiiä montako kertaa tämä kommentti tulee ku netti värkkää ihan perkeleellisesti :D

  VastaaPoista
 2. Voi tuo pieni tipu. Se sai miunkin kasvoille leveän hymyn. Kiitos kuvista. :) Hyvvee suklaata tuossa hk-munassa. Mie sain leipurin.

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset ihan pienet jutut yllättää ja piristää päivää kyllä ihan mukavasti. Mie sain jonkun käsiä vaan ylhäällä pitävän Hello Kitty figuurin, siirsin sen rairuohon sekaan seisomaan :D

  VastaaPoista
 4. Jotenkin ihana postaus, tuli hyvälle mielelle^^ Tuo tipu on kyllä piristäjä, ihana :D

  Miunkin pittää kyllä Hello Kitty munia käydä, haluun pieniä figuureja :DD

  VastaaPoista
 5. ihanii noi hello kitty munat ! :'DD ja söpö toi tipu, rupes muaki hymyilyttää :)) :DD

  VastaaPoista
 6. Vivian: Mukava kun ei ole pelkästään keltaisia pääsiäistipuja tallella. Löytyy itseltä samanlainen fuksian värinen tipu rairuohon seasta tällä hetkellä. Ihan pikkuisen houkutteli sellainen pääsiäisen spesiaali Hello Kitty peltirasia joka oli täynnä kaikkia teemakarkkeja :)

  aftereffect: Loistavaa että löytyy jotain mikä vähän piristää ja tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 7. Countess Bathory: Näin kommenttisi vasta nyt! Meidän pitää pistää pystyyn joku salainen Hello Kitty kerho.. : D

  VastaaPoista