tiistai 26. huhtikuuta 2011

Inspiraatio

Aloin pienentämään pikkuveljeltäni saatuja bändipaitoja (lue; välttelin esseen kirjoittamista) vapaapäivän kunniaksi. Kun olin saanut Rotten Soundin, Torture Killerin ja Spiritus Mortis:in paidat pienennettyä ja kahdesta jälkimmäisestä leikattua hihat pois niin aloin vallan käydä ylikierroksilla. Löysin vanhan tilkkulaatikon jossa on vanhoista bändipaidoista talteen leikeltyjä palasia.. Siitä se ajatus sitten lähti.

L-kokoinen Rotten Sound saa kyytiä. Minulla on yksi loistavasti istuva Stam1nan paita, joten kaikki kolme ovat nyt pienennetty sen mukaan.


Torture Killerin paidasta hihat veks. Hyvä paitateksti selässä; "I only date crack whores." Niinpä niin..

Ja Spiritus Mortis:in selässä lukee että Man of Steel. Näistä saattaa siis tulla kuntosalipaitoja ;D

Muun muassa Hocicon, Discardin ja Mental Transformationin paitojen tilkut saivat armolla kyytiä. Käytin kaavoina yhtä kaapissa pidemmän aikaa roikkunutta kirpputorilöytöpaitaa jonka korjasin samalla.

Tällainen tuli.

Miehen sanojen mukaan "Onhan se uniikki." Ihan loistava ompelija en ole joten kyllä se kasassa ja päällä pysyy muttei menisi tilaustyöstä.

Kivasti istuu päälläkin.

Lämpimiä ilmoja odotellessa.. Plus lenkkikauden avaamista. Ei auta yhtäkään ylimääräistä senttiä kerätä tai tuohon mekkoon ei mahdu kuoriutumaan sisälle.

2 kommenttia: